Naslovna VESTI PSI STRAVA U BOLEČU: Pronađen pas sa odranom kožom!

STRAVA U BOLEČU: Pronađen pas sa odranom kožom!

1
pas sa odranom kožom petface

Pas sa odranom kožom, malo je reći stravičan prizor, zatekla je jedna devojka, Ljlja iz Grocke! Ne znam šta da kažem, napisala je Sandra Spoja na svom Facebook profilu.

Naime, u ovom beogradskom naselju, pronađeno je nekoliko pasa, a među njima je bio i jedan najnesrećniji, kome je doslovno odrana koža!

Pročitajte još:
UŽAS KOD RUME: Maci Gliši odsečene noge i rep!

– Žena koja je dala prvu informaciju je malo starija i nije očigledno od šoka uočila šta se desilo. Jasno se vidi sečenje vrlo oštrim predmetom u krug od prednje leve noge preko grudi, pa u krug preko leđa. Kao što vidite na fotografijama rez je oštar i ravan, a nedostaje i deo čeljusti, napisala je Sandra!

pas sa odranom kožom petface

Stravičan prizor i pas sa odranom kožom nisu jedini koje je ova devojka zatekla! Tu su bili i štenci, njih troje, koje je prevezla hitna pomoć Veterine Beograd. Kako kaže Sandra, moraju se udomiti bar privremeno, jer im života u azilu nema!

Pročitajte još:
Kinezi pripremaju „najužasniji festival psećeg mesa“, komentari u Srbiji su: „Šta se nas to tiče“!

pas sa odranom kožom petface

– Da li bi neko želeo i mogao da pruži plaćeni ili neplaćeni privremeni smeštaj do vakcine za ova tri šteneta? Poenta je da ostale pse treba skloniti sa tog užasnog mesta, koliko znam žena koja ih hrani nema gde, a ja osim deljenjem ne znam kako da pomognem, jer već imam previše pasa u pansionu i ne postižem ni troškove za njih da izmirim na vreme, kaže Sandra!

pas sa odranom kožom petface

Dakle, stvar je i više nego delikatna, ŠERUJTE gde god stignete, jer ove fotograifje govore više od hiljadu reči!

Kontakt Marija Djokic i Sandra Spoja

1 KOMENTAR

  1. Zapanjujući prizori iskasapljenih životinja… ZAPANJUJUĆI PROCENAT LJUDSKOG PATOLOŠKOG MONSTRUOZITETA!!! Zašto?!? ZATO ŠTO DO SADA NIKO NIJE BIO ADEKVATNO KAŽNJEN ZA MALTRETIRANJE,IŽIVLJAVANJE NAD ŽIVOTINJAMA da li to bili vlasnički ili beskućni psi!! ZAKON JE MRTVO SLOVO NA PAPIRU KOJE OSIM ISPISANIH STRANICA I BEZLIČNOG PONAVLJANJA NIKAKVU DRUGU FUNKCIJU NE OBAVLJA!!!!!!! Totalno BEZ ZAKONJE, totalna APOKALIPTIČNA SLIKA JEDNE NA IJE KOJA TONE U SEPTIČKU JAMU EVROPE!!!! Kad institucije NA VLASTI koje su zadužene za dobrobit (?!?)životinja koje punim ustima propagiraju HUMANOST a nisu NI PROŠLI PORED HUMANOSTI obavljaju NE KAŽNJENO svoj krvavi posao zasto se onda i frustrirane primitivne psihopate ne bi dale u svoje krvave pirove jer NEMA KO A NI ŠTA DA IH KAZNI!!! Koliko se samo za te iste avenije mb zoohigijene i ostale, odvaja od budžeta građana A GDE ZAVRŠAVAJU TE PARE?!? Psi koji se nemilice bacaju JER NEMA POŠTOVANJA ZAKONA KOJI BI TO SANKCIONISAO, pa ih onda nemilice HUMANO hvataju daveći ih sajlama i trpajući ih po limenim prikolicama bez vazduha i prostora odvodeći ih u HOLOKAUSTE od “AZILA” gde pod čudnim okolnostima psi nestaju preko noći a odžaci koje kakvih jazbina od krematorijuma se dobrano dime i popunjavaju se lokalne rupe leševima pasa ali se po novom vise tezi ka krematorijima jer ZASTO BI SE JOS I “KUPOVALA HRANA” za te kako ih u glavnom taj nivo ljudi zove DŽUKELE kad mogu i sami sebe da prehranjuju jeduci hranu napravljenu od spaljenih pasa, tako da se vise mize zagrabiti i pohraniti u sopstvene džepove. I SVE TO SPADA U HUMAN ODNOS PREMA ŽIVOTINJAMA kako se slatkorečivo priča po novinama tv i javnim medijima…. prave se “UDŽBENICI” za humano postupanje sa životinjama za vlasnike i ostale…. A LJUDSKA SVEST?!? Postoji li za to PRIRUČNIK?!? NE NITI ĆE IKADA POSTOJATI!! Ogledalo jedne nacije je njegov odnos prema životinjama. ALI KOGA TO JOŠ BRIGA KID NAS!!!!! Kult klanja ždranja ubijanja… Nema svrhe tupiti … ljudska svest je isprana do te mere da i preko sebe samih bi preskočili da bi došli do zadovoljenja standarda svog življenja- U SE, NA SE, PODA SE!!!!!! I takve kreature ljudskog patološki frustriranog otpada će jednog dana sa nedužnih životinja vrlo lako preći na čoveka!!!!! I OPET ĆE ZAKONSKO SLOVO NA PAPIRU OSTATI I DALJE ONO ŠTO JE ODUVEK I BILO- KORUMPIRANO MRTVO SLOVO NA PAPIRU!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.