STRAVA U BOLEČU: Pronađen pas sa odranom kožom!

Pas sa odranom kožom, malo je reći stravičan prizor, zatekla je jedna devojka, Ljlja iz Grocke! Ne znam šta da kažem, napisala je Sandra Spoja na svom Facebook profilu.

Naime, u ovom beogradskom naselju, pronađeno je nekoliko pasa, a među njima je bio i jedan najnesrećniji, kome je doslovno odrana koža!

Pročitajte još:
UŽAS KOD RUME: Maci Gliši odsečene noge i rep!

– Žena koja je dala prvu informaciju je malo starija i nije očigledno od šoka uočila šta se desilo. Jasno se vidi sečenje vrlo oštrim predmetom u krug od prednje leve noge preko grudi, pa u krug preko leđa. Kao što vidite na fotografijama rez je oštar i ravan, a nedostaje i deo čeljusti, napisala je Sandra!

pas sa odranom kožom petface

Stravičan prizor i pas sa odranom kožom nisu jedini koje je ova devojka zatekla! Tu su bili i štenci, njih troje, koje je prevezla hitna pomoć Veterine Beograd. Kako kaže Sandra, moraju se udomiti bar privremeno, jer im života u azilu nema!

Pročitajte još:
Kinezi pripremaju „najužasniji festival psećeg mesa“, komentari u Srbiji su: „Šta se nas to tiče“!

pas sa odranom kožom petface

– Da li bi neko želeo i mogao da pruži plaćeni ili neplaćeni privremeni smeštaj do vakcine za ova tri šteneta? Poenta je da ostale pse treba skloniti sa tog užasnog mesta, koliko znam žena koja ih hrani nema gde, a ja osim deljenjem ne znam kako da pomognem, jer već imam previše pasa u pansionu i ne postižem ni troškove za njih da izmirim na vreme, kaže Sandra!

pas sa odranom kožom petface

Dakle, stvar je i više nego delikatna, ŠERUJTE gde god stignete, jer ove fotograifje govore više od hiljadu reči!

Kontakt Marija Djokic i Sandra Spoja