Naslovna VESTI PSI Kažite nam u kakvom položaju vaš pas spava, reći ćemo vam kakvog...

Kažite nam u kakvom položaju vaš pas spava, reći ćemo vam kakvog je on karaktera!

2
PODELI
pas spava petface

Verovali ili ne položaj u kome pas spava može otkriti kakvog je on onašanja i karaktera! Mnogo je ovakvih testova kada us ljudi u pitanju, a jedan strani sajt nam objašnjava sada i kako to spavanje pasa u različitim položajima otkriva njihovo ponašanje!

Spremni? Pogledajte kako vaš pas spava sada i protumačite to na ovaj način:

1. Spavanje na stranu

pas spava petfacePsi koji spavaju u ovom položaju imaju tendenciju da budu srećni, bezbrižni i vrlo odani. Najviše pasa zapravo spava ovako, što potvrđuje činjenicu da su svi psi odani ljudski prijatelji!

2. Uvijena lisica

pas spava petface

Njihove noge su udobno skrivene ispod njihovih tela, a rep dodiruje lice. Psi koji spavaju u ovom položaju su veoma pitomi, laki za putovanja i po prirodi su veoma umiljati i slatki.

Pročitajte još:
Kažite nam KOJA ŽIVOTINJA VAM JE OMILJENA, a mi ćemo vam reći KAKVA STE OSOBA!

3. Supermen

pas spava petface

Mnogi psi spavaju na trbuhu, ali štenci su verovatno najslađi od svih. Sa sve četiri šape na zemlji, oni izgledaju kao da lete. Štenci koji spavaju u ovom položaju su veoma energični i lako se motivišu za igru i učenje.

4. Svaka noga na svoju stranu

pas spava petface

Iako je ova pozicija je malo čudna, to nije ništa zabrinjavajuće. To samo znači da su vrlo sigurni i sigurni u sebe. Psi koji u tu pozu dođu tokom sna obično teže velikoj opuštenosti i nezavisnosti od drugih.

Pročitajte još:
60 MILIONA PREGLEDA: Štene i konj su najbolji prijatelji, koje ništa ne može razdvojiti!

5. Na stomaku

pas spava petface

Psi koji spavaju u ovom položaju su spremni za akciju u svakom trenutku i zabavu u svako doba dana. Imaju tedenciju da budu sramežljivi i nežniji od ostalih!

6. “Onesvešćeni“

pas spava petface

Mnogi psi koji spavaju u kući izabraće pozu „onesvešćen sam“. Ovakvi psi većinu vremena, provode trčeći i igrajući se, a u kući skoro da uđu samo da bi spavali! Ovaj položaj takođe ukazuje na to da su oni jako srećni i zadovoljni svojim životom i da žele da se tokom spavanja skroz opuste.  Psi koji spavaju u ovom položaju su vrlo sigurni u sebe i imaju tendenciju da su vrlo prilagodljivi novim i različitim situacijama.

Da čujemo? Kojem tipu spavalice pripada vaš pas?

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.