Naslovna VESTI PSI Mislili su da se ovaj pas udavio u moru, a on se...

Mislili su da se ovaj pas udavio u moru, a on se pojavio posle 5 nedelja!

0
PODELI
pas udavio u moru petface

pas udavio u moru: Pas po imenu Luna je tačno pre 5 nedelja bila na ribarskom brodiću sa svojim vlasnikom Nikom Hejvortom. Ovaj jednogodišnji pas rase nemački ovčar, iznenada je upao u vodu, nedaleko od ostrva San Klemente. Njen vlasnik nije uspeo da je izvuče iz vode. On je tada izjavio da je njegov pas odličan plivač i bio je ubeđen da će Luna zaplivati ka obali.

Pročitajte još: IZDRŽLJIVOST BEZ PREMCA: Izgubljeno štene je plivalo satima, sve dok ga nisu spasili mornari koji su ga slučajno opazili

Nakon toga, za Lunom je tragala mornarica, ali nakon nedelju dana i nijednog pronađenog traga, potraga je obustavljena. Svi su bili ubeđeni da se pas udavio u moru, ni ne sluteći da se ona nalazi na obližnjem ostrvu i da preživljava zahvaljujući svom borbenom duhu.

pas udavio u moru petface

Dakle, vlasnik je mislio da se pas udavio u moru, ali ovaj borbeni nemački ovčar se pojavio na ostrvu San Klemente, koje se nalazi na 80 milja udaljenosti od obala Kalifornije. Kada su se pripadnici mornarice Sjedinjenih Američkih država pojavili u svojoj bazi koja se nalazi na ostrvu, imali su neobičnu dobrodošlicu. Na ostrvu na kojem inače nema životinja, njih dočekala Luna, veselo mašući repom. Ovo ostrvce se koristi kao pomorska baza i aerodrom, a ovaj pas nikako ne bi smeo da se nalazi tamo.

Kada su pripadnici mornarice prišli, odmah im je palo na pamet da je u pitanju Luna- pas udavio u moru Oni nisu časili časa, te su odmah stupili u kontakt sa vlasnikom Nikom Hejvortom. Čovek prosto nije mogao da poveruje sopstvenim ušima u ono što čuje.ž

Pročitajte još: SLIKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET: Vlasnik nosi bolesnog psa u rukama i pliva sa njim!

Luna je pregledana od strane medicinskog osoblja Zoološkog vrta u San Dijegu. Osim neuhranjenosti, oni su konstatovali da je sa Lunom sve u redu. Dakle, osim nekoliko kilograma manjka, boravak na ostrvu po ovu ovčarku nije ostavio nikakve posledice.

Nakon pregleda, Luna je na putu da se ponovo sretne sa svojim Nikom Hejvortom, a mi se iskreno nadamo da će ovaj neustrašivi pas brzo nadoknaditi propušteno vreme sa svojim najdražim vlasnikom.

ZAISTA NEVEROVATNA PRIČA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.