Naslovna VESTI PSI HOROR U NASELJU TREŠNJA: „Kost i koža od nemačkog ovčara. Živi na...

HOROR U NASELJU TREŠNJA: „Kost i koža od nemačkog ovčara. Živi na lancu“!

0
PODELI
pas najnovija petface

– Poziv na pomoć. Horor priča! Živi na lancu, rasan je, pretvorio se u kost i kožu, ovako je Tamara Đorđević, korisnik Facebook-a na svom profilu apelovala za pomoć.

Fotografija je stigla i do nas, apelujući da pomognemo. U naselju Trešnja, viđen je pas koji je u fazi raspadanja.

– Njihov komsija, a moj poznanik iz planinarskog društva, Ljubiša, mi se javio za pomoć, trazeći makar pomoc u hrani. On bi hranio psa kada dođe u vikenduicu, ali je u lošoj finansijskoj situaciji, pa je svaka pomoć dobrodošla.

Prema Tamarinim rečima, Ljubiša koji pokušava da pomogne nesrećnom psu, odlazi jednom nedeljno u vikendicu, a kola nema. Vlasnici psa, kako naglašava, NISU ZA SARADNJU.

Živi na lancu petface

– Ljubiša misli da je jedino pravo rešenje da se pas premesti na drugo mesto. Ljubiša nije iz zaštitarske priče, ali mnogo voli životinje i ima 10 mačaka i jednog starog psa. Pokušaćemo da tu porodicu zamolimo da nam psa predaju, ali će nam za tu akciju trebati i privremeni prostor dok ga ne udomimo, napisala je Tamara.

Kako je detaljno objasnila, porodica koja „čuva“ ovog nesrećnog psa je već imala jednog nemačkog ovčara koji je uginuo od gladi, rana, na lancu, bez hrane i bez veterinarske pomoći.

– Molimo vas pomozite nam da spasimo ovo biće. Niko ne zaslužuje da završi ovako. Ukoliko možete da pomognete u hrani bar, javite se Ljubiši na broj telefona 064/2055 754, napisala je Tamara.

Foto: Facebook

Na postu je ostavila i broj telefona: 064/2055 754, pa ukoliko na bilo koji način možete da pomognete u vezi sa ovim psom, kontaktirajte ga.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.