Naslovna VESTI MAČKE HUMANA I DIVNA: Slavna Penelope Kruz udomila na desetine mačaka!

HUMANA I DIVNA: Slavna Penelope Kruz udomila na desetine mačaka!

0
PODELI
Penelope Kruz petface

Penelope Kruz je 43-godišnja španska glumica, svetu poznata po neverovatnoj lepoti i talentu. Oskarom nagrađena 2009. godine, ova glumica iza sebe ima preko 50 nagrada u svetu filma, ali mi bismo joj danas dali jednu mnogo važniju – unagradu za velikog humanistu!

Naime, kako prenosi „magazin Pas“, predivna glumica nedavno se prisetila svog mukotrpnog početka u svetu filma, kada je kao mlada devojka iz Španije stigla u Los Anđeles!

SLAVNA HOLIVUDSKA GLUMICA udomila psa kog niko nije želeo!

Penelope Kruz petface

– Živela sam u malenoj sobi u jednom hotelu i osećala sam se veoma usamljeno, gotovo beznadežno. Daleko od kuće, u tih nekoliko kvadrata bila sam veoma tužna. Zato sam se gotovo svaki dan sa audicija kući vraćala sa mačkom u rukama. Koju god bih videla na ulici, povela bih sa sobom. Pružale su mi utehu i uz njih sam bila raspoloženija. Imala sam kome da se vratim kući. Sreća mi se veoma brzo osmehnula, pa sam i ostvarila svoj san, ali na mačke nisam zaboravila. Sve sam udomila kod prijatelja i divnih ljudi širom SAD i Španije, ispričala je Penelope Kruz za magazin „Vogue“.

PRIHVATILA IZAZOV: Poznata glumica u kampanji PAS NA LANCU provela 20 minuta u hladnjači!

Penelope Kruz petfaceLepa Špankinja, supruga Havijera Bardema, sa kojim ima dvoje dece, i danas u svom domu ima mačke. Pre nekoliko meseci na pitanje novinara šta se svakog dana nađe na njenom kuhinjskom stolu, odgovorila je:

– Mačke. Uvek su tu, njuškaju i merkaju hranu. Pa ih neprestano sklanjamo sa stola i usmeravamo ka prozoru na kome vole da se šćućure i posmatraju spoljni svet, našalila se lepa Špankinja.

DIVNO DIVNO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime