Naslovna VESTI PSI Ovaj penzioner nudi 500 KM i svoj automobil kao nagradu za izgubljenog...

Ovaj penzioner nudi 500 KM i svoj automobil kao nagradu za izgubljenog psa!

0
PODELI
penzioner petface

penzioner: Koliko je duboka ljubav između čoveka i psa izlišno je govoriti. Pas sa razlogom nosi epitet čovekovog najboljeg prijatelja. Da je ta tvrdnja tačna potvrđuje i naša naredna priča.

Pročitajte još: POTRAGA ZA BAKOM: Nakon šest meseci od nestanka, porodica i dalje neumorno traga za voljenim psom!

Bio je prvi januar, kada je iz doma u Gradiški, nestao pas Džeki, rase nemački ovčar. Od tada njegov vlasnik, penzioner Ismet Šahdomerović,  daje sve od sebe da svog najboljeg prijatelja pronađe. On je prevrnuo i nebo i zemlju za svojim najdražim ljubimcem. On je izjavio:

Imam informaciju da je odveden sa ulice, zbog čega vjerujem da je živ i udomljen. Molim sve ljude, koji vide crnog dvogodišnjeg njemačkog ovčara sa dugačkim repom i pokojom žućkastom dlakom da mi jave na broj telefona 061/177-140. Ako to bude moj Džeki, pronalazaču ili osobi koja ga je udomila slijedi nagrada od 500 KM, a ako bude trebalo daću i automobil.

Pročitajte još: NAGRADA AKO JE PRONAĐEŠ: „Maša je nestala na Košutnjaku. Prolazim kroz najgore dane u životu“!

Ismet kaže da je do sada već imao pozive iz okolnih mesta, ali nažalost nijedan od njih ga nije doveo do Džekija:
– Do sada sam imao dvadesetak dojava zbog kojih sam išao i u Čelinac, Banjaluku, Okučane, Kozarsku Dubicu. Potrošio sam više od tri rezervoara goriva, ali svog psa nisam našao.

Inače, penzioner  Ismet je veliki ljubitelj životinja. Džeki je šesti ljubimac sa kojim je ovaj čovek sklopio prijateljstvo. On je svojim psima podigao i groblje,  gde je zasadio i cveće,a za svakog ljubimca je ostavio i omiljenu igračku:

-Ne kaže se džaba da je pas čovjekov najbolji prijatelj. Ove životinje su spremne da do kraja života budu vjerne i da bezuslovno vole svog vlasnika.

Pročitajte još: KRAGUJEVAC: „Nestao je moj pas, moje treće dete“!

Zbog svega toga, ovaj penzioner se ne miri sa činjenicom da svog Džekija više neće videti. On je spreman da se odrekne i skromnih pitanja i automobila samo da ovaj pas ponovo zalaje u njegovom domu.

Zato, ukoliko želite da pomognete, podelite ovu vest. Možda baš vaša objava pomogne penzioneru Ismetu Šahdomeroviću da u svojim poznim godinama ponovo uživa sa svojim ljubimcem.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.