Vlasnik napravio perike od dlake svog ljubimca

perike: Upoznajte Sumi, šiba inu štene, koja je neverovatno raspoložena za saradnju i obožava kada je njen vlasnik šiša i sređuje. Neverovatno za psa, ali moguće. Međutim, svi oni, uključujući i Sumi imaju neku granicu, zar ne?

perike petfacePoznati po svom gustom krznu, šiba inu psi zahtevaju redovno četkanje, uzimajući u obzir da imaju dosta dlake koja se linja. To možete videti i nakon Sumine prve fotografije posle gruminga, gde izgleda sasvim srećno i zadovljno. Kao i svi mi posle dobre frizure, složićete se.

Pročitajte još: Furminator FoOlee za vas otkriva kojih se to 10 rasa pasa najviše linjaju!

Međutim, nakon toga je vlasnik odlučio da se malo zabavi i da napravi Sumi nekoliko perika od njene dlake. Ono što ćete sigurno primetiti jeste da je sa svakom novom perikom i frizurom, Sumi postajala sve manje impresionirana.

Da može da govori, verujemo da bi Sumi sigurno rekla „Ovo je dosadno, hoćeš li prestati već jednom. Hej!“

Pročitajte još: Obožavate vašeg ljubimca, ali ne i njegove opale dlake?! REŠENJE: Furminator FoOlee!

Ako želite i vi da postanete ovakav majstor, sve što treba da uradite je da nabavite FoOlee Furminator četke koje dolaze u tri veličine, S, M i L.

perike petfaceSve što vam potom preostaje jeste da sredite svoju macu ili kucu sasvim sami i napravite im od suvišne dlake posebnu kreaciju. Verujemo da ćete se zabaviti kao Sumin vlasnik, ako ne i više!

Pogledajte u nastavku kako Sumi izgleda sa svakom od svojih novih firzura i kako joj stoje posebno napravljene perike.

Rok zvezda ’80-ih!

perike petfaceSumi nije impresionirana!

perike petface“Mislim da je dosta!”

perike petface

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0