Naslovna VESTI PSI Pet poklona koje bi svaki pas poželeo za novogodišnje praznike!

Pet poklona koje bi svaki pas poželeo za novogodišnje praznike!

0
PODELI

Kupovina poklona je uvek zabavna iako ponekad predstavlja pravu slatku muku! 🙂 Kada kupujete poklončić, sigurno mislite i na svog ljubimca i najboljeg prijatelja… PSA! Evo spiska šta bi vaš pas eventualno poželeo da dobije za Novu godinu!

pet-petfaceOgrlica sa imenom

Zašto ne bi svi znali koliko vaš pas ima lepo i zanimljivo ime (koje ste mu naravno vi dali) J  Lepa ogrlica sa imenom biće poseban detalj za vašeg psa.

Udoban zimski kaput

Nije svim psima hladno u ovo doba godine, ali ako je vaš pas stariji ili kratkodlak i baš malog rasta, potrebna mu je jedna lepa jakna. Jakna ne mora biti skupa naravno, ali je važno da bude vodootporna i dobra zaštita od vetra.

Pročitajte još: U DUHU PRAZNIKA: Legenda o ptičici, Božiću i božićnom drvetu!

pet-petfaceVaš džemper

Tako jednostvano, a tako lepo! Jednostavan poklon koji vaš pas baš baš želi! Što više vaš džemper ima vaš miris, to bolje! Džemper će biti divan i za dremanje i za spavanje.

Pročitajte još: VIDEO DANA: Dirljiva Božićna reklama koja će vas oduševiti!

Mislite na kuce u azilima!

Nova godina je vreme za poklanjanje i praznike. Nemojte zaboraviti na sve krznene prijatelje koji nemaju svoj dom. Poklonite im hranu ili neko lepo ćebence koje će ih ugrejati tokom zime.

pet-petfaceViše avanture!

Oooo da! Bez obzira na vremenske uslove, pružite svom psu super zanimljive aktivnosti i biće vam zahvalan do neba, a vi ćete uživati. Toliko je mogućnosti – šetnje u prirodi, džogiranje… Svaki pas itekako ceni vreme koje njegov vlasnik provede sa njim.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.