Naslovna VESTI SJAJNO: „Cinema City“ u Novom Sadu ove godine je pet friendly festival!

SJAJNO: „Cinema City“ u Novom Sadu ove godine je pet friendly festival!

0
PODELI
pet friendly festival petface

Pet friendly festival – savršeni spoj, reći će svi ljubitelji kulture i kućnih ljubimaca! Ovogodišnji, osmi po redu, internacionalni filmski festival po imenu „Cinema City“ je eko i pet friendly festival!

„Cinema City“ festival je ove godine „bicycle friendly“, te će biti obezbeđen parking za bicikle. Savetujemo sve posetioce da ostave svoja motorna vozila na parkingu kod kuće i bar za vreme našeg festivala budu eko friendly! Baš kao što je i sam festival, napisali su organizatori u saopštenju.

pet friendly festival petface

Ono što je posebno obradovalo sve Novosađane ali i one koji će iz drugih gradova Srbije doći u Novi Sad je da je ovo Pet friendly festival!

Ukoliko planirate da gledate ostvarenja, naročito u bioskopima na otvorenom, ne ostavljajte ljubimce usamljene kod kuće. Povedite ih sa sobom na pet friendly „Cinema City“, provereno znamo da su naši ljubimci odlična publika, napisali su u saopštenju!

„Cinema City“ se otvara u ponedeljak, 29. juna. Ovogodišnji festival biće održan u novoj kreativnoj četvrti, koju čine Kineska četvrt i Limanski park u Novom Sadu. Publici će premijerno biti predstavljeno 70 filmskih ostvarenja u okviru šest raznovrsnih selekcija na šest festivalskih zona. Sa nestrpljenjem očekivana, domaća premijera filma „Panama“ otvara 8. „Cinema City“ festival. Pored nje biće prikazani filmovi Pasja ljubav, Kratka kožica i Potraga za Felom. Nakon filmskog programa na Planet Rock Music Stage-u nastupaju dva bedna koja se smatraju trenutno jednim od najuzbudljivijih bendova u Srbiji –  Jarboli i Darkwood dub. 

 

Raduje nas činjenica da sve više mesta postaju takozvana „Pet friendly“. 29 lokala u Beogradu se već izjasnilo kao „dog friendly“, a osim restorana i kafića „dobrodošlicu ljubimcima“ poželeli su Delta City, agencija Filip Travel i ovogodišnji Beogradski maraton.

Vidimo se u Novom Sadu! #CinemaCity2015

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.