Naslovna VESTI PETFACE modernizovan – SAMO ZA VAS OD DANAS NOVI SAJT!

PETFACE modernizovan – SAMO ZA VAS OD DANAS NOVI SAJT!

0
PODELI
PETFACE petface

Prolećni umor je stigao sve – OSIM NAS U REDAKCIJI PETFACE! Vodili smo se starom „dobre stvari ne treba menjati“, samo ih treba USAVRŠITI! I zato smo naš sajt doveli do savršenog, modernog, lako čitljivog dizajna – samo zbog vas, naših čitalaca!

Slušali smo vaše potrebe, želje i pratili navike i uz pomoć sjajnog mladog dizajnera Nemanje, redakcija je od danas – 17. aprila – U NOVOM SJAJU!

Već 7 godina smo vodeći portal i najpopularniji sajt na kome se ljubimci vole, neguju, sajt na kome se o njima brine, o nestalim traga, a napušteni udomljavaju! Ipak, želeli smo da budemo – još bolji! Zato vam danas predstavljamo potpuno novi PETFACE u verzijama za desktop računare i mobilne uređaje.

Odlučili smo se za onu staru VIŠE JE MANJE! Manje je gužve, manje je odvlačenja pažnje na one stvari koje vas se nisu u velikoj meri ticale. Više je suštine, više je saveta, više je bitnog i više je svega DOBROG ZA VAS – naše verne čitaoce!

Ovo, naravno, nije kraj našeg posla. Obećavamo vam još mnogo pozitivnih iznenađenja! A tu na scenu stupate ponovo vi, jer ste nam vi najbitniji! Budite deo naše redakcije, šaljite nam svoje priče, neobične, smešne, tužne, pomozite nam da i dalje budemo BROJ JEDAN kada su kućni ljubimci u pitanju!

Uživajte, klikćite, pretražujte, čitajte i naravno – PITAJTE I PIŠITE!

Hvala vam,

redakcija Petface-a.

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.