BRAVO ZA AKCIJU: Nikolina Pišek sa 12 manekena i napuštenim psima na kalendaru za 2017!

Projekat pod nazivom NE KUPUJ, UDOMI 2017 ugledao je svetlost dana 😉 U njemu Nikolina Pišek, 12 manekena i napušteni psi 😉 Ukoliko vam ovo na prvo čitanje ne zvuči logično doooobro pogledajte fotografije 😉

Naime, reč je o kalendaru za narednu, 2017. godinu, na kome su pozirali manekeni iz Srbije i Hrvatske, nagi do pojasa, sa napuštenim psima u rukama 😉 Akciju je pokrenula voditeljka Nikolina Pišek u saradnji sa beogradskim udruženjem za zaštitu životinja “Beta”.

Pišek petface

– Ideja za ovaj projekat je krenula spontano. Moja prijateljica koja je bila veliki borac za prava napuštenih životinja je preminula, a ja sam osetila potrebu da se pozabavim zbrinjavanjem njenih životinja. Cilj nam je prodaja ovih kalendara, a celokupan prihod od njihove prodaje ide u korist udruženja “Beta” u Srbiji, za lečenje, kastraciju i sterilizaciju njihovih pasa, odnosno smanjivanja broja nezbrinutih životinja, rekla je Nikolina za Blic.

Nikolina Pišek se tužnom porukom setila ubijenog ljubimca!

Pišek petface

Lepa i humana voditeljka birala je i manekene koji će pozirati, pa je otkrila i kako se rodila ideja da oni nagi do pojasa drže kučiće.

– Smatramo da je to prvenstveno seksi, duhovito, oku privlačno i mislim da nije nužno da sve te priče o zbrinjavanju životinja treba da budu tužne i depresivne iako iza svega toga stoji veliki rad i mnogo truda. To su psi koji čekaju udomljavanje, ali vi možete da udomite i nekog od manekena, našalila se voditeljka.

Pišek petface

Kalendar je predviđen za prodaju na kioscima u celoj Srbiji po ceni od 490 din, a paralelno će se prodavati i na hrvatskom tržištu.

Nikolina Pišek brine o preko 25 pasa i apeluje: „Udomite nekog. Vaš najbolji prijatelj je samo poruku daleko od vas“!

Pišek petface

– Naša organizacija će sav prihod od prodatih kalendara u Srbiji, uložiti u kupovinu i opremanje mobilne veterinarske ambulante za sterilizaciju i kastraciju životinja koja će, kada bude ostvarena, približiti i udaljenim područijima povoljniju ili besplatnu sterilizaciju. Kupovina i opremanje ovakvog vozila će pospešiti saradnju između udruženja i otvoriti niz novih projekata za prikupljanje sredstava za veterinarske usluge za sterilizaciju životinja, rekli su iz „Bete“.

Pišek petface

BRAVO, BRAVO!

Foto: Marko Zarubica

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0