Naslovna VESTI PSI Petra iz Zaječara ima samo 12 godina, a napisala je pismo psu,...

Petra iz Zaječara ima samo 12 godina, a napisala je pismo psu, koje će vas raspametiti!

2
PODELI
pismo psu petface

Da li ste ikada razmišljali o tome da svu ljubav koju osećate prema svom krznenom prijatelju pretočite u pismo psu, pismo vašem najvernijem drugu? Možda ćete na taj način iskazati sve one emocije koje osećate prema njemu, koje je on – sigurni smo – i više nego zaslužio.

pismo psu petface

Ukoliko jeste, pismo psu koje je napisala naša verna čitateljka iz Zaječara će vas – u najmanju ruku – raspametiti. Iako ima samo 12 godina, Petra Milović je u našu redakciju poslala pismo koje je ona, sa (ponavljamo) svojih 12 godina napisala i odlučila da se na taj način zahvali svom najvernijem prijatelju!

pismo psu petface

Mi vam ga sada sa ponosom prenosimo – U CELOSTI:

Pročitajte još:
ZAJEČAR: Pismo devetogodišnje devojčice kojoj su otrovali psa!

„Kada odete na neki put, većina prijatelja neće misliti o vama. Bićete u mislima samo jedinog pravog prijatelja. U mom slučaju to je moj PAS. Jedina „osoba“ koja bi apsolutno sve uradila za vas jeste vaš pas. U svakoj sekundi on misli na vas. Jedva čeka sledeću šetnju iii samo jedan vaš pogled. Dovoljno je.

Ljubav bilo koga drugog, ne može prići nivou Ijubavi koji vam pruža on, vaš verni prijatelj – pas. Većina Ijudi tretira ih kao obične životinje. Kada malo bolje razmislite shvatite da je on jedna krznena životinja koja vas voli više od samog sebe. Vlasnici pasa znaju šta znači imati psa. Nije im potrebno mnogo pažnje, a uzvraća 6.291.816 većom merom. NE KAŽE SE ZA DŽABE : Pas čovekov najbolji prijatelj.

pismo psu petface

Meni moj pas znači više od bilo čega u životu. Kada sam njega dobila, otvorila su mi se mnoga vrata. Stekla sam najboljeg prijatelja, koji me nikad neće ostaviti. Uvek je tu za mene i uvek me posluša. Razume sve što mu kažem.

Pročitajte još:
PISMO DEVOJČICE IZ KRALJEVA: „Jesam mala, ali moja ljubav prema životinjama nije lažna“!

Atila, znaj da tvoje mesto u mom srcu niko nikada neće zauzeti. Hvala ti puno što postojiš i kada me nekada budeš napustio nikada te neću zaboraviti. Ostaćeš zauvek najvrednija „osoba“ u mom životu.

pismo psu petface

Volim te više od svega na svetu, Ijubavi moja“

Petra, 12-godišnja devojčica, koja je napisala pismo psu svom najvernijem prijatelju i ne zaslužuje ništa manje od nekoga ko će znati da ceni svu naklonost koju pruža.

Srce nam je puno kada shvatimo da divna deca, puna ljubavi i nežnosti, još uvek postoje!

HVALA TI, PETRA!

Foto: Privatna arhiva

2 KOMENTARA

 1. Najpametnija i najslađa Petra!

  Divim ti se i znam šta stoji iza ovih tvojih reči.
  Mnogo sam stariji – stariji, verovatno, i od tvojih roditelja – ali nikada nisam zaboravio ljubav svog prvog psa. Tu toplinu, tu bezuslovnu, bezgraničnu odanost nikada više nisam osetio. I zato ga se uvek sećam. Sa ponosom, ali i sa velikim bolom, pošto smo se prerano rastali.

  Želim ti, predivna devojčice, da svu tu ljubav koju ti i tvoj Atila delite, pretvoriš u još veću ljubav, još veću brigu za sve pse, za svu četvorožnu familiju kojoj je uvek potrebna ljudska pomoć.
  A dok god je takvih divnih bića kao što si ti, Petra, ja znam da će i njima biti dobro!

  Živa, zdrava i vesela nam bila, Petra!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.