Naslovna VESTI PSI MLADENOVAC: Komšija ušao u dvorište i pištoljem ubio psa Švrću!

MLADENOVAC: Komšija ušao u dvorište i pištoljem ubio psa Švrću!

0
PODELI
Leš psa najnovija petface

Stravičan zločin, u kom je jedan osamdesetdvogodišnjak pištoljem ubio psa dogodio se juče oko 22:30h u Žićkoj ulici u Mladenovcu. Naime, kako prenose „Novosti“Ratko Eraković (82) ušao je u dvorište Ane S., usmrtio je životinju, a zatim pokušao da ubije i tri mešanca koja su se nalazila u istom boksu.

Surovi zločin dogodio se u utorak kasno uveče,  a osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati.

Pročitajte još:
HITNO: Potraga za čovekom koji je vatrenim oružjem ubio psa Reksa i ranio Astru, pse iz službe spasavanja!

– Dobila sam poziv iz policijske stanice da hitno dođem kući. Tu je bio i Eraković. Raspitivao se navodno šta se dogodilo. Kada su mi rekli da je neko ubio mog psa, počela sam, u panici, da cepam ciradu kojom je deo boksa natkriven. Vrisnula sam kada sam videla mog Švrću kako leži u lokvi krvi, rekla je Ana S. za „Novosti“.

pištoljem ubio psa petface

Kako prenose „Novosti“, osumnjičeni je ušao u dvorište svoje prve komšinice, koja je tada bila van kuće i pištoljem ubio psa Švrću. Pokušavajući da ubije i ostale, ispraznio je ceo šaržer, a zatim odšetao u svoj dom.

Pročitajte još:
Psa popularne glumice Selme Hajek ubio je komšija zbog ometanja poseda!

U međuvremenu policajac, koji je potrčao za Erakovićem, uhvatio ga je u pokušaju da sakrije “beretu” iz koje je pucao. Pritvor mu je određen tek nakon insistiranja onih koji žive u toj ulici, a osumnjičeni nije posedovao dozvolu za držanje pištolja!

Dragica, supruga osumnjičenog, nije želela da komentariše dešavanja od utorka, ali je naglasila da je „mnogo štošta prethodilo ovome, čitava istorija“.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime