Naslovna VESTI PSI Oslepeo je od udarca automobila, a nakon toga vlasnica ga je napustila....

Oslepeo je od udarca automobila, a nakon toga vlasnica ga je napustila. Ubrzo, ovaj pit bul je našao novu porodicu!

0
PODELI
pit bul petface

Upoznajte Medveda. U pitanju je godinu dana star pit bul koji je povređen u saobraćajnoj nesreći. Naime, on je šetao trotorarom kada je na njega naleteo automobil. Tom prilikom, pas je teško povređen, a vozač je pobegao sa lica mesta glavom bez obzira. Pas je ostao da leži sam na ulici sa ozbiljnim povredama. Srećom po Medveda, ceo incident je videla jedna žena koja ja odmah pozvala pomoć.

Pročitajte još: Slepi pas ostavljen u azilu, a zaplače svaki put kada je sam!

pit bul petfaceKada je dovežen u bolnicu ustanovljeno je da je ovaj pit bul doživeo ozbiljne povrede očiju zbog čega je oslepeo. Njegova vlasnica nije imala novca za operaciju, te ga je stoga ostavila. Nakon toga, on je 3 dana proveo nepomično u kavezu. Ipak, sreća se osmehnula i ovom mališanu. Jedna od zaposlenih u bolnici, odlučila je da ovog nesrećnog psa povede sa sobom kako bi pravio društvo njenoj kćeri. Ispostaviće se da je to bila najbolja odluka ne samo za ovog pit bula koji je dobio dom, već i za celu porodicu koja ga je udomila.

Pročitajte još: DIVNO: Ovaj slepi pas je pronašao porodicu koja će ga voleti!

pit bul petface.jpg1.jpg5.jpg6Pit bul po imenu Medved ulepšava svaki dan porodici Frejm, a posebno devojčici Kejti. On je motiviše da ujutru ustane iz kreveta, zasmejava je i daje joj razloge da uživa u životu. Tačnije, on radi sve ono što istinski prijatelji čine jedni za druge:

On je najslađe i najsrećnije štene koje sam imala prilike da upoznam. Osećam se privilegovano što je on moj prijatelj. Udomljvanje slepog psa i potpisivanje papira za udomljavanje bilo je kao prijavljivanje za sticanje doživotnog prijateljstva, rekla je Kejti.

Pročitaje još: Sećate ih se? Slepi pas i staford Buzz SU UDOMLJENI ZAJEDNO!

Ne možemo, a da ne budemo presrećni zbog srećnog kraja ove priče o slepom pit bulu Medvedu. Ujedno, ovo je još jedna potvrda da psi vide dušom.

 Pogledajte i galeriju ovog prelepog pit bula koji sada ima novi dom: 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.