ŠTA KAŽETE NA OVO: Pitbul Brinet postala GRADONAČELNIK!

Pitbul po imenu Brinet postala je gradonačelnik jednog malog američkog grada. Preuzela je dužnost od svoje „koleginice“, border koli Lusi Lu, uz obećanje da će širiti mir, razumevanje, ljubav.

Takođe, novi gradonačelnik će se u budućnosti zalagati za sprečavanje diskriminacije pasa na osnovu rase, obzirom da i sam pripada rasi koju mnogi smatraju opasnom.

NE VERUJU POLITIČARIMA: Građani Barsuala žele da mačak bude njihov gradonačelnik!

Pitbul Brinet je svojim toplim očima i osmehom, osvojila čak 3.367 glasova i tako pobedila svoje krznene kandidate – mačku, pile i jednog magarca 😉

Pitbul petface

Izbori su održani i zbog pomoći „Rabbit Hash General Store“, prodavnici koja je srušena u požaru koji ju je zahvatio u februaru! Svaki glas je koštao 1 dolar, a birači su na taj način donirali 8.965 dolara, koji će se utrošiti u obnovu prodavnice!

OVAKO MOŽEMO SVI: Evo kako je Čile rešio problem pasa lutalica!

Pitbul petface

Lusi Lu

Ovaj grad je inače poznat u svetu po tome što su čelnici životinje 😉 Tako je Brinet treći pas gradonačelnik, nakon pomenute Lusi Lu i Gufi Bornemana – prvog čelnika grada 1988. godine.

Naravno, ova titula je ceremonijalnog karaktera, ali kako psi gradonačelnici privlače veliki broj turista, ovo mestašce i njegovi stanovnici uspevaju da zarade lepe količine novca. A pri tome i uživaju! 😉

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0