Naslovna VESTI PSI KRISTINA: “Mog psa više nema. Molim vas, PROČITAJTE i ne dozvolite da...

KRISTINA: “Mog psa više nema. Molim vas, PROČITAJTE i ne dozvolite da vaš doživi isto”

0
PODELI
piti pablo petface

Kristinin pas, Piti Pablo, je uginuo. Moglo bi se reći na vrlo bizaran način. Na način na koji svaki ljubimac može da ugine i zato je ona rešila da sa svma podeli svoju tužnu priču i upozori i ostale vlasnike pasa!

Kristina navodi da su tog kobnog 19. februara njen partner i ona sasvim normalno krenuli na posao. A kad ga je poljubila, Piti Pablo je nastavio da spava i ništa nije slutilo da će to biti poslednji put da ga vidi živog!

Vlasnici hteli da se reše psa – vezali mu noge i strpali u džak!

Dok je par bio na poslu, Pablo je u kuhinji pronašao neotvorenu kesicu čipsa, koja je na kraju prouzrokovala gušenje. 

Piti Pablo petface

Kada smo se vratili kući, bilo nam je čudno što se nije pojavio na vratima da nas pozdravi, kao što je imao običaj. Zakoračili smo u kuhinju i videli na podu njegovo beživotno telo, sa tom glupom kesicom čipsa oko njegove glave, napisala je Jangova i dodaje da će njih dvoje zauvek kriviti sebe što su ostavili čips na radnoj površini. 

Pretpostavka je da je Piti Pablo pojeo sav čips, ali se onda, naravno, vratio po mrvice. Pošto unutra više nije bilo ničega, gurao je glavu sve dublje. Svaki naredni put kesa bi se zbog udisanja sve više stezala. Sve dok više nije mogao da diše.

Piti Pablo petface

Kristina kaže da je Pablo bio pametan pas, i da joj nije jasno zašto nije skinuo kesu sa glave šapama. Nakon malog istraživanja, otkrila je da je to zapravo vrlo čest uzrok smrti kućnih ljubimaca. 

HEROJ: PAS, pit bul, spasio dečaka (9) kog je mama pokušala da udavi!

Šokantno je koliko se često dešava. Svake nedelje samo na području SAD prijavi se tri do pet gušenja, a u 42% slučajeva, gušenje se događa kada je vlasnik u drugoj prostoriji, napisala je Kristina i dodala da je potrebno samo tri minuta da se nivo kiseonika u krvi životinje spusti na smrtonosan nivo.

Piti Pablo petface

S obzirom na to da se ovo dešava tako često, iznenađuje me nedostatak svesti o ovom problemu. Nadam se da će drugi vlasnici pasa naučiti nešto iz ove tužne priče, i da će takođe upozoriti druge vlasnike pasa na istu stvar. Živite sa svojim ljubimcem svaki dan kao da je poslednji, zaključila je.

Dakle, poruka je jasna – sve po ljubimce opasne ambalaže, namirnice, predmete držite daleko od njihovih šapa! RIP, Pablo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.