Naslovna VESTI POBEDA ZDRAVOG RAZUMA: Jaguar iz Zoo vrta koji je napao ženu neće...

POBEDA ZDRAVOG RAZUMA: Jaguar iz Zoo vrta koji je napao ženu neće biti eutanaziran, žena se izvinila!

0
pobeda zdravog razuma petface

Žena koju je napala ženka jaguara u Wildlife World Zoo Zoološkom vrtu, u Arizoni, izvinila se za svoju ulogu u incidentu.

Prema izjavi iz zoološkog vrta na Tviteru žena je prišla previše blizu ženki jaguara, prešla bezbednosnu barijeru kako bi se fotografisala i tako je iziritirana ženka napala ženu.

Šavn Gililenda iz vatrogasnog centra rekao je da je žena nakon incidenta prebačena u bolnicu, gde je dobila svu potrebnu negu za sanaciju rana na ruci.

PROČITAJTE I:

DIVNO: Ovo su spomenici u znak zahvalnosti psima, herojima!

U nedelju je žena došla u Zoološki vrt kako bi razgovarala sa direktorom i izvinila se zbog onoga što je učinila.

Iz Zoološkog vrta su rekli da se žena oseća jako loše zbog negativnog publiciteta koji je dobila. Žena je priznala svoju krivicu za incident sa jaguarom.

Istraga u vezi incidenta je utvrdila da životinja ni u jednom momentu izašla iz ograđenog prostora, tako da su radnici i organizacija zoo vrta sve uradila kako treba.

-Možemo vam obećati da se ništa neće dogoditi našem jaguaru. Ona je divlja životinja i postojale su odgovarajuće barijere kako bi naši gosti bili sigurni – nije greška životinje kada neko od posetilaca pređe barijeru, napisali su na svom nalogu društvenih mreža iz Zoološkog vrta.

Srećni smo zbog ove odluke. Razumemo povrede koje je zadobila žena, ali i sama je priznala svoju krivicu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.