NEKAD I SAD: Pas Žućko iz Kragujevca pobedio smrt! (FOTO)

On je pobedio smrt! Pre devet meseci niko nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da će Žućko uopšte dočekati jutro! Danas je on jedan veseo lepotan!

– Pronađen je u užasno lošem stanju, celo telo bilo je prekriveno otvorenim ranama izazvanim bakterijama i gljivicama. Veterinar nam je predložio eutanaziju, kako bi spasio bola i njega ali i nas koji nismo ni mogli da ga gledamo koliko se muči! Nismo imali srca i rešili smo da se borimo. Posle devet meseci lečenja Žućko izgleda ovako, za Petface priča Tina Mijović iz Kragujevca dok nam šalje Žućkove fotografije!

Pročitajte još:
KRAGUJEVAC: Zlatu je udarilo 5 automobila u nizu i nijedan nije stao! HITNO treba našu pomoć!

pobedio smrt petface

I zaista na njima, pre samo devet meseci, majušni i nesrećni pas koji se bori za život! Danas, možemo reći srećan žuti lepotan!

pobedio smrt petface

Međutim, osim prevelikog strpljenja i želje da spasu još jedan život, humani Kragujevčani su za Žućkov oporavak izdvajali pozamašne svote novca.

pobedio smrt petface

Pročitajte još:
Pomozimo Marliju iz Kragujevca: Pas, koji se uprkos svim nedaćima, i dalje smeje! (FOTO)

– Ponosni smo što nismo odustali od njega, ali njegovo lečenje je jako skupo. Još uvek nismo ispaltili troškove lečenja, njemu je neophodna svakodnevna potporna terapija i dermatološka dijeta. Takođe, za njega plaćamo i pansion. Molimo vas pomozite koliko možete da nastavimo borbu za našeg Žućka do potpunog izlečenja kako bi i on uskoro mogao da potraži trajni dom i dobije svu pažnju i ljubav, kako bi nadoknadio sve strahote koje je preživeo kada je bio šutiran od starne ljudi, u mukama od bolova, gladan i bespomoan, sam na ulici. Bilo bi pretužno da sada ne uspemo da nastavimo brigu o njemu i njegovo lečenje, rekla nam je Tina!

pobedio smrt petface

On je pobedio smrt, a mi mu moramo pomoći da vrati i volju za životom!

Ukoliko želite da pomognete, novac možete uplatiti na

žiro-račun broj: 160-419759-53, sa naznakom: za Žućkovo lečenje,
Primalac: Udruženje za zaštitu životinja Šumadijskog regiona ”Crvena šapa”, Kragujevac

Kragujevčani mogu i lično donirati novac u jendu o dodnatoriskih kasica ovog udruženja koje se nalaze u sledećim pet šopovima:

u veterinarskoj ordinaciji Radicevic –Glavna 124
u pet sopu Scooby Doo –Glavna 70
u pet sopu Zoo centar pored TC Radnicki
u pet sopu Pluton plus-Dragoslava Srejovica 18/1
u pet sopu ambulante Vetland-Slobodana Perovica 7
u pet shopu Mortimer-Kosovska 1

HVALA ! ♥

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0