Porodica poklanja mačku jer „stiže prinova“, a Igor im OVAKO ODGOVORIO!

Pre nekoliko dana na Internetu se pojavio oglas jedne porodice koja poklanja mačku jer „stiže prinova“. Kako su naveli u oglasu, mačka je prava mezimica, živela je sa njima pet godina ali sada, kada stiže beba, nemaju dovoljno prostora!

To je razljutilo ljubitelje mačaka, koji su poveli pravi mali verbalni „rat“. Iako smo nebrojano puta govorili o tome da maca i beba MOGU ZAJEDNO, izgleda da se neki roditelji i dalje ne libe da se ljubimice reše kada u dom stigne beba.

PRESLATKO: Ova mačka je savršena dadilja novorođenoj bebi!

Jedan od „ljutih“ protivnika ovoj porodici je i Igor Batarelo koji je na jedinstven i predivan način objasnio koliko greši ova porodica koja poklanja mačku, ali i SVI ONI njima slični!

poklanja mačku petface

– Mačak u mojoj desnoj ruci došao je u naš dom 2000. godine. Devojčica u mojoj levoj ruci 2002. godine. Kada je došla, spustio sam pred njega nosiljku – mačak je ponjušio i postao joj najbolji prijatelj i zaštitnik. Doprineo je da se imunizuje i izraste u zdravo dete. Genetika joj je podarila astmu koju sam ja nesrećnim slučajem stekao. Mačak joj je olakšao borbu i skoro ju je prevazišla. Naučio ju je da bude odgovorna i da voli. Nikada, ali nikada nismo pomislili da razdvojimo ta dva stvora. Napustio nas je u 16. godini života, napisao je Igor!

Mačka Maša spasila bebu, ostavljenu pored kontejnera! (VIDEO)

Tu se priča o njihovim ljubimcima ne završava. Nakon što je njihov stari  mačak uginuo rešili su da pruže šansu novom ljubimcu!

poklanja mačku petface

– Mačak na desnoj slici je usvojen iz azila desetak dana posle. Doneo sam ga iz Novog Sada, kao crnog i odraslog. Žena koja ga je udomila pre nas vratila ga je jer je „agresivan i smeta joj jer ima astmu“. Dobili smo neviđenu mazu i dobricu. Dobio je ime po devojčicinom omiljenom fudbaleru, Giovaniu, dodao je Igor!

U nastavku svoje priče, kojom je želeo kako kaže da „olakša dušu“, dodao je:

– Uzimanjem odrasle životinje dajete joj šansu koju će iskoristiti i neizmerno vas voleti. Nisam primetio da nas prati nesreća iako nam prelazi put 300 puta dnevno. Da ne davim, razmislite. Životinja i dete idu savršeno. Volite ih i pazite. Iskoristite svaki trenutak sa njima. Onaj ko nema ljubimca ne zna šta je prava bezuslovna ljubav.

Nadamo se da je maca koja je bila za poklon pronašla svoj novi dom, a Igoru imamo da poručimo samo jedno – BRAVO, CARE!