Naslovna Komercijalna grupa HVALA VAMA: U igri NAŠE VELIKO SRCE sakupili smo POLA TONE HRANE...

HVALA VAMA: U igri NAŠE VELIKO SRCE sakupili smo POLA TONE HRANE za napuštene!

1
PODELI
POLA TONE HRANE za napuštene petface

POLA TONE HRANE za napuštene: Jedna ideja ujedinila je sve ljubitelje životinja, jedna ideja proširila se širom naše zemlje ali i van njenih granica, jedna ideja probudila je ono najhumanje u nama.

Ideja da otvorimo naša srca i nahranimo gladne pse i mace! Posle skoro godinu dana, posle mnoogo dirljivih priča, nebrojano lajkova, isto toliko komentara i šerova, najhumanija igra za ljubimce NAŠE VELIKO SRCE bliži se kraju!

Pročitajte još:
Biramo psa i macu sa najvećim srcem! Pomozite nam!

Samo zahvaljujući vama, naša glavna nagrada teška je neverovatnih 520 kilograma. Dobro ste čuli – POLA TONE HRANE za napuštene sakupljeno je zahvaljući vašim ljubimcima, vašim nominacijama i želji da pomognete odbačenima!

POLA TONE HRANE za napuštene friskies petface

Za ovu nagradu trenutno se bori 42 ljubimca, oni koji su po mišljenju svih korisnika Interneta “doneli” najdirljivija i najemotivinija osećanja. Nagradi se raduju svi i svi je sa nestrpljenjem očekuju!

Pročitajte još:
Čemu nas sve mogu naučiti naši kućni ljubimci?!

Zato vas pozivamo da odaberete onog ljubimca i ono mesto na koje želite da stigne naša nagrada. Podržite ih svojim glasom i usrećite one ljubimce koji će je ushićeno sačekati. Osim pobedničkog mesta, izabraćemo i PSA I MACU najvećeg srca, one koji su se za dlaku izdvojili u svojoj humanosti!

Znamo da je mnogo mesta i mnogo kuca i maca kojima je nagrada potrebna, ali hajde da zajedno, za početak, pomognemo jednom “toplom” mestu na kome se čuvaju oni koje neki drugi nisu hteli da čuvaju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.