BRAVO DIVNI LJUDI: Policajci kupili hranu za psa, koji je sedeo pored žene beskućnice!

Policajci znaju da kažnjavaju prestupnike, da nas štite, ali i da pokažu da imaju divnu dušu 😉 Naime, priča koju je objavio hrvatski portal index.hr, podseća nas na to da uvek treba da se osvrnemo oko sebe i koliko – toliko pomognemo onima kojima je pomo potrebna!

Fotografiju je snimila žena, koja se u datom trenutku našla na benzinskoj stanici. Baš tamo je ugledala dvojicu policajca kako se približavaju ženi i njenom psu. Žena je sa sobom imala gomilu stvari i torbi, pa je zaključila kako se radi o beskućnici.

No, uprkos tome što žena nema dom, njen pas je bio čist i uredan. Policajci su sa njom razmenili nekoliko rečenica i pomazili psa. Kada je ušla u prodavnicu, žena koja je svedočila, primetila je policajce koji su plaćali pseću hranu i poslastice. Otišli su zatim napolje i predali to beskućnici, koja je i sama ostala zatečena.

NA SLOBODI: Godinama je nosila “prsluk za mučenje” – danas je konačno OSLOBOĐENA!

Žena ih nije htela prekidati, pa ih je samo fotografisala kako bi sa svetom podelila ovu prekrasnu priču. Priznala je da ju je taj čin doveo do suza i dodala je kako i dalje postoje divni ljudi u ovom okrutnom svetu.

Policajci su se, nakon što su predali darove, još malo igrali sa psićem, a potom i otišli dalje – svojim poslom!

BRAVO, BRAVO, BRAVO!

www.index.hr/ljubimci

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0