Naslovna VESTI PSI Policija je našla psa, a nakon što nisu uspeli da mu pronađu...

Policija je našla psa, a nakon što nisu uspeli da mu pronađu dom, udomili su ga sami!

0
PODELI
policija petface

Dana 31. marta policija Kirtlanda u Ohaju objavila je na svom Facebook nalogu fotografiju psa ispod koje je pisalo: “Nedostaje li nekom?”. Očigledno, u pitanju je bio nečiji pas, ostavljen ili izgubljen, a policija je želela da ovaj četvoronožac nađe svoj dom. Prošle su nedelje bez ikakvih vesti,  a onda je usledilo najbolji mogući završetak ove priče.

Pročitajte još: Rozi, nemački ovčar spašena je sa ulice i postala je policijski pas!

Kao što smo napisali, nedelje su prolazile, a niko nije došao da se raspita za Džona Doa (ime koje se obično dodeljuje nepoznatim osobama). Osoblje cele stanice bilo je istrajno u želji da ovaj mališan dobije dom kakav zaslužuje. I onda, kako se ništa nije dešavalo, odlučili su da mu dom bude – policijska stanica.

policija petfaceZa ovo “udomljavanje” bila je neophodna dozvola gradonačelnika grada, kao i načelnika  policije. Nakon što su formalnosti ispoštovane, dom JD-a (kako od milošte zovu psa), postala je stanica. On ne samo da je postao novi “ukućanin”, već je planirano i da obavlja neke sitne dužnosti. Epilog je najbolji moguć – ostavljeni pas je pronašao dom iz snova, a pored toga služi narodu Kirtlanda u Ohaju:

Svi ljudi ovde u policiji želeli su dobar dom za JD-a. Uz dozvolu nadležnih lica, ovaj pas je sada deo naše Policijske stanice u Kirtlandu. Sa zadovoljstvom napominjemo da je on uneo toplinu i posebnu atmosferu u naš kolektiv. JD se uklopio u naš kolektiv kao da je tu oduvek. Mi smo srećni što ga imamo u našem odeljenju, ali i u našim životima. Svi vole JD-a i on voli sve, napisali su iz ove policijske stanice na svom Facebook profilu.

Pročitajte još: KAKAV TANDEM: Ovaj policajac je udomio mače sa ulice!

Zaista najbolji moguć kraj.

Mališa, srećno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime