Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Ako VOLITE i POMAŽETE životinjama onda je ovaj događaj PRAVA VEST...

BEOGRAD: Ako VOLITE i POMAŽETE životinjama onda je ovaj događaj PRAVA VEST ZA VAS!

0
POMAŽETE petface

Da li POMAŽETE životinjama kada god imate priliku? Da li uvek pritrčite u pomoć nekoj životinji u nevolji? Onda je ovo prava vest za vas 🙂

Naime, treća po redu jedinstvena obuka za spasioce životinja, održaće se od 29. aprila do 2. u prostoru Avantura Parka na Adi Ciganliji, u Beogradu.

POMAŽETE petface

“Animal Rescue Serbia”: Upoznajte ekipu koja svakodnevno pomaže životinjama u nevolji i to potpuno besplatno!

Obuka se sastoji se iz tri oblasti:

1. Spasavanje sa visina i iz dubina

2. Spasavanje sa vode

3. Prva pomoć i transport

Obuku vode članovi „Animal Rescue Serbia“ (ARS) , iskusni instruktori sa dokazanim stručnim znanjima i referencama iz poslova kojima se profesionalno bave.

POMAŽETE petface

ARS je volonterska, neprofitna organizacija za spasavanje životinja iz kritičnih situacija – sa visina, iz dubina i sa vode. Delujemo kao javna, svima dostupna služba čija pomoć je besplatna. Spasavamo životinje iz situacija u kojima im je ugrožen život, a pristup mestu na kome se nalaze je otežan, rizičan, komplikovan ili nijemoguć na uobičajen način. To su situacije poput mačaka na drveću, pasa u šahtovima, bunarima, zaleđenim jezerima i sl. u kojima delujemo kao poslednja linija odbrane, naveli su u saopštenju!

BRAVO LJUDI: Spasili mače iz krošnje drveta u Mirijevu!

Spasavanja koja obavljaju ovi divni ljudi su besplatna, a finansiraju se od pomoći samih članova i od donacija koje su trenutno simbolične.

Jedan od uslova koji treba da ispunite da biste prošli obuku je da ste punoletni, a šta je još potrebno – raspitajte se direktno od ovih humanih spasilaca. Sve informacije na mailu: animalrescuesrb@gmail.com, uz subject: Prijava za obuku u ARS-u!

Vidimo se!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.