Naslovna VESTI PSI O NJEMU BRUJI CEO SVET: Ima samo 9 godina i misiju da...

O NJEMU BRUJI CEO SVET: Ima samo 9 godina i misiju da POMAZI SVAKOG PSA NA SVETU!

0
PODELI
POMAZI petface

– Priđi i POMAZI psa, ne košta te ništa, a osećaj je neverovatan. Reči su dečaka, koji ima SAMO DEVET GODINA i možda najhumaniju misiju na svetu! Naime, o dečaku po imenu Gideon bruji ceo svet i to sa razlogom!

Njegov cilj je da POMAZI što više pasa i to podeli sa celim svetom. Do sada je pomazio 300 pasa, a kaže kako su ga samo dve osobe odbile. Dečak i njegova majka vozaju se ili šetaju gradom i kada ugledaju osobu koja ima psa, priđu joj i on ih pita da li sme da pomazi njihovog ljubimca i fotografiju postavi na društvene mreže!

POMAZI petface

Prvobitno se samo fotografisao sa svakim psom, kog je pomazio, a kasnije je ovu misiju podigao na viši nivo, pa svakom zagrljenom psu napiše i poruku!

ŠON JE SUPERHEROJ: Petogodišnji dečak brine o napuštenim mačkama!

Celu ideju je osmislio sam, a njegova majka se istom i oduševila. Iako je mislila da će ceo taj projekat trajati samo nekoliko dana, Gideon joj je pokazao da je uporan i istrajan u želji da svoju ideju ostvari do kraja! Tako da je od prvog zagrljaja prošlo pune dve godine!

POMAZI petface

Kaže kako mu motivaciju daju sami psi, on ih jednostavno obožava i njihove priče želi da podeli sa celim Internetom. Porodica u kojoj ovaj sjajni dečko živi, razume se, ima i svog kućnog ljubimca, psa Valtera! Spasili su ga sa ulice i pobrinuli se da ozdravi, a uz mnogo ljubavi – promenili su mu život!

MILION I PO PREGLEDA: Dečak koji ide ulicama i GRLI ULIČNE PSE!

– Gideon je dete prepuno ljubavi i to pokazuje svakoga dana. Svojim pratiteljima je poručio da češće maze ljubimce drugih ljudi, kaže njegova mama!

POMAZI petface

Mi vam dodajemo i fotografije  na kojima vidimo samo jedno – BEKSONAČNO LJUBAVI I SREĆE! Na Twitteru trenutno ima 42 hiljade pratilaca koji svakodnevno uživaju u njegovim fotografijama! Bravo mališa!

POMAZI petface

POMAZI petface

POMAZI petface

POMAZI petface

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.