Naslovna VESTI PSI O NJEMU BRUJI CEO SVET: Ima samo 9 godina i misiju da...

O NJEMU BRUJI CEO SVET: Ima samo 9 godina i misiju da POMAZI SVAKOG PSA NA SVETU!

0
PODELI
POMAZI petface

– Priđi i POMAZI psa, ne košta te ništa, a osećaj je neverovatan. Reči su dečaka, koji ima SAMO DEVET GODINA i možda najhumaniju misiju na svetu! Naime, o dečaku po imenu Gideon bruji ceo svet i to sa razlogom!

Njegov cilj je da POMAZI što više pasa i to podeli sa celim svetom. Do sada je pomazio 300 pasa, a kaže kako su ga samo dve osobe odbile. Dečak i njegova majka vozaju se ili šetaju gradom i kada ugledaju osobu koja ima psa, priđu joj i on ih pita da li sme da pomazi njihovog ljubimca i fotografiju postavi na društvene mreže!

POMAZI petface

Prvobitno se samo fotografisao sa svakim psom, kog je pomazio, a kasnije je ovu misiju podigao na viši nivo, pa svakom zagrljenom psu napiše i poruku!

ŠON JE SUPERHEROJ: Petogodišnji dečak brine o napuštenim mačkama!

Celu ideju je osmislio sam, a njegova majka se istom i oduševila. Iako je mislila da će ceo taj projekat trajati samo nekoliko dana, Gideon joj je pokazao da je uporan i istrajan u želji da svoju ideju ostvari do kraja! Tako da je od prvog zagrljaja prošlo pune dve godine!

POMAZI petface

Kaže kako mu motivaciju daju sami psi, on ih jednostavno obožava i njihove priče želi da podeli sa celim Internetom. Porodica u kojoj ovaj sjajni dečko živi, razume se, ima i svog kućnog ljubimca, psa Valtera! Spasili su ga sa ulice i pobrinuli se da ozdravi, a uz mnogo ljubavi – promenili su mu život!

MILION I PO PREGLEDA: Dečak koji ide ulicama i GRLI ULIČNE PSE!

– Gideon je dete prepuno ljubavi i to pokazuje svakoga dana. Svojim pratiteljima je poručio da češće maze ljubimce drugih ljudi, kaže njegova mama!

POMAZI petface

Mi vam dodajemo i fotografije  na kojima vidimo samo jedno – BEKSONAČNO LJUBAVI I SREĆE! Na Twitteru trenutno ima 42 hiljade pratilaca koji svakodnevno uživaju u njegovim fotografijama! Bravo mališa!

POMAZI petface

POMAZI petface

POMAZI petface

POMAZI petface

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime