Idu hladni dani – pomozite psima i macama na ulicama!

pomozite psima i macama: Pred našim divnim ljubimcima je hladan i uglavnom težak period, treba da izdrže hladno i kišno vreme.

Psi, pre svega kratkodlaki, nisu baš najbolje ˝opremljeni˝ za izrazito niske temperature i može se lako desiti da se razbole, pa čak i u boksu, tokom veoma hladnih dana. Ok, sigurni smo da će svaki iole savesan vlasnik sprečiti ovaj “loš ishod”.

Pročitajte još:
KORISNO: Evo šta treba da sadrži pribor za prvu pomoć ljubimca!

Ali kako je ljubimcima na ulicama?

pomozite psima i macama petface

Uličnim psima i mačkama je najteže. Nemaju odgovarajući smeštaj tokom kišnih dana, a hranu i vodu ne mogu lako naći. pomozite psima i macama na sve moguće načine, i ako ste u mogućnosti obezbedite im smeštaj.

Predlog broj jedan UVEK je – udomite nekog psa ili macu sa ulice, ukoliko za to naravno imate uslova. Ukoliko niste u mogućnosti – odškrinite vrata garaža, ulaza, kako bi se bar na kratko zaštitili, raspitajte se kod nadležnih kako možete pomoći, javite se lokalnom udruženju koje brine o napuštenim kucama i macama, možda im možete pomoći…

Pročitajte još:
DIRLJIVO: Ovo su najveće transformacije napuštenih pasa!

Na još jedan način možete pomoći onima koje su vlasnici ostavili negde u azilima i Prihvatilištima širom naše zemlje – osvojite za njih Friskis hranu!

pomozite psima i macama friskies petface

Pitate se kako? Postavite fotografiju u ovaj album:

>> NAŠE VELIKO SRCE <<

napišite nam kome želite da „donirate“ svoj deo i pozovite sve da je lajkuju. I to je sve!

Čuli ste, nije teško da i napušteni psi i mace budu siti za vreme kišovitih i hladnih dana! Igrajte se za njih!