Zlostavljan nemački ovčar izbačen iz kola ponovo uči šta znači ljubav

Kada je pas brutalno zlostavljan, srceparajuće je kada saznamo koliko je poverljiv i nežan i dalje, bez obzira na sve što je preživeo.

Zbog šljunka koji je pronađen u njenim ranama, zaključeno je da je Anastasija izbačena iz vozila u pokretu, a zatim je bila prepuštena sebi čitavih šest meseci. Uprkos ovome, ona je ponovo postala druželjubiva i zahvalna za svu pažnju koju su joj pružili njeni spasioci.

ponovo petface– Rekli su nam da se tresla i da je uskočila pravo u njihova kola. S obzirom na to da je odmah uskočila u kola onih koji su je pronašli, pretpostaviću da se niko pre toga nije zaustavio da joj pomogne, rekla je Dženifer Kvesenberi, suosnivačica prihvatilišta za nemačke ovčare.

Pročitajte još: Pas koji je bio zlostavljan plaši se svega osim ove bebe

Bila je pregladnela i napadale su je buve, tako da ne bi bilo potrebno još mnogo da bi postala anemična. Njeni nokti su bili prerasli i imala je bolove i otvorene rane od njih. Zahvalnost koju je pokazivala samo što je bila u toplom domu bila je kristalno jasna.

ponovo petface– Ona je tako divna duša, apsolutno sam oduševljena njome. Ostala je kost i koža, potpuno je pregladnela. Izvađen je šljunak iz njenih rana koje ima na celom telu. Moguće je da ju je zlostavljao muškarac, pošto je poverljivija prema ženama, objasnila je Kvesenberi.

Pročitajte još: Dirljiva reakcija zlostavljanog psića, koji po prvi put oseća ruku koja ga mazi! (VIDEO)

U njenom sadašnjem stanju i sa temperaturom koju ima, Anastasija ne bi izdržala još dugo, da nije bila pronađena.

– Sada je u toplom, voljena je i sita. Tako nešto se neće ponovo dogoditi, dušo. Hvala svakoj osobi koja je učinila ovo spasavanje mogućim.

ponovo petfaceZa sve pse koji imaju problematičnu kožu ili svrab, tu je rešenje – Nutri Repair šampon brenda Biogance. Ovaj šampon pomaže dubinskoj ishrani, hidrataciji i oporavku oštećenog i suvog krzna, koji u isto vreem ublažava svrab.