Naslovna VESTI PSI POTPIŠI PETICIJU: STRAVA U POŽAREVCU: Komšija do smrti pretukao štene staro 4...

POTPIŠI PETICIJU: STRAVA U POŽAREVCU: Komšija do smrti pretukao štene staro 4 meseca!

8
PODELI
PRETUKAO-STENE-PETFACE

“Štene je, sa moja druga dva psa izašlo iz dvorišta, razvalili su neku kapiju iza kuće. Otišli su u polje, a preko polja kod komšije”, počela je priču Aleksandra Dimitrijević, vlasnica nesrećno preminulog šteneta.
Naime, kada su primetili da im nema pasa, Aleksandra i njen verenik Aleksandar krenuli su u potragu.
“Dva psa smo dozvali i uspeli su da se vrate, a on je jadničak ostao. Moj verenik je otišao da ga traži, jer sam ja trudna pa nisam mogla. Ono što je zatekao šokiralo ga je”, rekla je Aleksandra!
Aleksandar je zatekao komšiju kako sekirom udara psa do smrti.
“U pitanju je R.P, živi u Malom Gradištu, opština Malo Crnice, okolina Požarevca. On je ubica! Danas pas, sutra nečije dete! Pas je bio umiljat, samo 4 meseca je imao, mrava ne bi zgazio… Ušao mu je u dvorište, ne poričem…ali samo da je otvorio kapiju i malo ga pojurio, izašao bi. ZAŠTO JE MORAO DA GA UBIJE?!”, saopštila je Aleksandra i u peticiji koju su odmah pokrenuli.
Slučaj su odmah prijavili i policiji, ali kažu da niko nije imao razumevanja. U policiji su im rekli da su krivi, jer je pas izašao iz dvorišta. Napravili su zapisnik i to je sve!

PRETUKAO STENE PETFACE
Zato su se ljubitelji životinja i svi oni koji su želeli da daju Aleksandri podršku, okupili i pokrenuli peticiji koju je do danas potpisao preko 10.000 ljudi! Takođe, “MIA” Udruženje za Prava i Zaštitu Životinja podnelo je krivičnu prijavu protiv osumnjičenog R.P. i preuzelo slučaj na sebe.
“Nakon daljih informacija koje prikupljamo pomoći ćemo policiji da sprovede istragu do kraja. Do tada molimo sve koji imaju tačne informacije da nam se jave kako bi sa što više tačnih informacija napravili sto jači slučaj pritiv ovog svirepog ubice”, stoji u saopštenju “MIE”.
Dakle, vaš glas je neophodan, jer ako primećujete svakog dana imamo jedan slučaj ubistva životinja!
MOLIMO VAS POMOZITE ALEKSANDRI! Mi smo potpisali, a vi?

PETICIJA SE NALAZI NA LINKU >> NAJSTROŽA KAZNA ZA MONSTRUMA KOJI JE DO SMRTI TUKAO ŠTENE <<

8 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.