Naslovna VESTI PSI BOGATI, A SKROMNI: POZNATI PAR udomio pitbulicu, Tinu!

BOGATI, A SKROMNI: POZNATI PAR udomio pitbulicu, Tinu!

0
POZNATI PAR petface

POZNATI PAR – glumica Džesika Bil i njen suprug Džastin Timberlejk – mogli bi da postanu definicija humanosti prema životinjama. Neretko se pisalo o tome kako posećuju lokalna Prihavtilišta i doniraju novac za napuštene životinje, a nedavno su otišli korak dalje i udomili pitbulicu, Tinu!

Naime, kako prenosi portal „sheknows“, jedina žena koja može stati između Džastina i Džesike je njihova mezimica, Tina! 😉

Birthday smooch. Thanks everyone for all the good wishes! #tuesdayswithtina

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

– Samo ona može da se zaleti i utrči, tražeći svojih pet minuta slave i neograničene pažnje. Neodoljiva je i sigurni smo, najbolji pas na svetu, napisala je Džesika na svom Instagram nalogu, koji obiluje fotografijama njihove ljubimice!

SLAVNA HOLIVUDSKA GLUMICA udomila psa kog niko nije želeo!

Tina nije i jedini pas koji je POZNATI PAR udomio. U njihovom domu živi još dva lajava člana, a kako je Džesika jednom napisala – „vole se kao Džastin i ja“! 😉

POZNATI PAR petface

Inače, Tina je u šali ponela titulu „najkul“ psa u Holivudu, jer se par nekako podelio – Tina je Džesikin pas, a Buklei i Brenen – Džastinovi ljubimci. Tako Džesika neretko objavi dogodovštine svoje mezimice, zbog kojih je i dobila ovaj nadimak!

Holivudski glumac spasio život psu, odbranivši ga od huligana koji su ga kamenovali!

Rescue shelters save millions of animal lives a year. Support them! #nationaladoptashelterpetday #AdoptaShelterPetDay

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Najveća mana joj je, kako je Džesika Bil otkrila, što previše glasno hrče, a ova porodica sasvim zasluženo uživa u pogledima kad god se pojavi na ulicama Holivuda!

PRESLATKI SU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.