Naslovna VESTI PSI DIRLJIVA PRIČA o dečaku i psu, koja je oduševila svet, STIGLA I...

DIRLJIVA PRIČA o dečaku i psu, koja je oduševila svet, STIGLA I KOD NAS!

0
PODELI
PRIČA petface

Emotivna, dirljiva i vrlo poučna PRIČA o dečaku Majku i njegovom psu, oduševila je svet! Ono što je dobra vest za sve koji vole filmove u kojima glavnu ulogu imaju psi i deca je – da je film stigao i kod nas!

Naime, u okviru festivala dečijeg filma „Porodični dani“ do 15. novembra možete pogledati ovu priču u bisokopima „Cineplexx“ i to u tri grada – Beogradu, Kragujevcu i Nišu!

Bio je najusamljeniji pas na svetu, a danas je filmska zvezda!

PRIČA petface

Kritičari kažu da na šarm ovog filma ne možete da ostanete imuni čak ni ako ste ljubitelj mačaka. Jedanaestogodišnji Majk odlazi da živi sa dedom na njegovoj farmi u zabačenom delu zapadne Australije, u Pilbar. Obzirom da je zabačeni kraj  retko naselje, Majk se oseća odbačenim i usamljenim, ali…

KRATKI FILM: Kako je pas iz prihvatilišta spasao život čoveku koji ga je udomio!

Njegov  život se ubrzo pretvara u neverovatnu avanturu, jer upoznaje crvenog psa, kog naziva Plavi 🙂 Nakon oluje i poplave, pronalazi štene potpuno prekriveno plavim blatom. Spašava ga i daje mu ime Plavi, a pas i dečak postaju nerazdvojni prijatelji!

PRIČA petface

Zato, mame i tate iskoristite „Porodične dane“ i pravac do najbližeg „Cineplexx“-a. PRIČA je stvorena za decu i porodicu, za zajedničko uživanje u priči o prijateljstvu i vernosti.

Javite nam utiske 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.