Naslovna VESTI Ispričaj nam priču o ljubimcu, a mi ćemo je snimiti i objaviti...

Ispričaj nam priču o ljubimcu, a mi ćemo je snimiti i objaviti u emisiji Klinika Vet!

0
PODELI
priču o ljubimcu petface

Oduvek si želeo da svoju priču o ljubimcu ispričaš svima? Oduvek si želeo da jasno i glasno kažeš sve što želiš, a što si preživeo sa tvojim mališanom?

Ok, potrebu da nesprestano pričate o vašem najboljem prijatelju POOOOTPUNO RAZUMEMO i zato smo rešili i da je nagradimo 😉

Pročitajte još:
PA SJAJNO: Pas u korpici poneo povređeno štene! (VIDEO)

Naime, pustite mašti na volju, recite nam sve što mislite da je zanimljivo, neobično, smešno, tužno, sve što vas je rasplakalo, dirnulo, razljutilo, nasmejalo,.. Sve što želite da podelite sa ljudima a u vezi je sa vašim kućnim ljubimcem – recite nama!

priču o ljubimcu petface

Zaronite u uspomene i izdvojite ono što je za vas bilo najposebnije iskustvo sa vašim ljubimcem. Od trenutka kada je došao u vaš dom do danas.

Pročitajte još:
INTERNET HIT: Rozi je pas koji je domišljato dobio „bitku“ sa lopticom u bazenu! (VIDEO)

Svoju priču o ljubimcu sa fotografijama koje je najbolje opisuju možete nam poslati na mail adresu: petface.net/novi-sajt@gmail.com. Na kraju svakog meseca, mi ćemo odabrati onu koja je na nas ostavila najveći utisak i upravo ona biće snimljena i emitovana u okviru emisije Klinika Vet. 

Čuli ste, osim što imate mogućnost da na sav glas kažete svom ljubimcu HVALA, možete biti i nagrađeni i to na originalni način 😉

ČEKAMO VAS!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.