PRIDRUŽI SE KAMPANJI: „Srbijo, PROBUDI SE, kaži NE surovom zakonu“!

Vi ste podržali, vi ste uspeli. Psi Saše iz Niša su na sigurnom, delom i u najvećoj meri jer se medijska prašina podigla i na svetskom nivou. Sada, isti ti ljudi, divni ljudi koji žive daleko od Srbije pokreću akciju SAČUVAJMO PSE OD SVIREPIH ZAKONA!
Ukoliko nas pratite i volite životinje, sigurno znate o najavama izmena Zakona o dobrobiti životinja. Upravo iz ovih razloga administratori stranice koja je i pokrenula akciju za Sašu #savesashasdogs – Serbia’s Forgotten Paws – još jednom je pokazala svoju veliku humanost.
„Sada nam je opet potrebna Vaša pomoć! Uzgajanje životinja zbog krzna će se nastaviti, životinje koje se koriste u ishrani neće biti klane na human način i 80.000 pasa i mačaka lutalica su u opasnosti! Molimo potpišite peticiju“, napisali su na svojoj stranici i apelovali za pomoć.
Sve što je potrebno je da pošaljete svoju fotografiju na kojoj držite papir sa sledećim tekstom: „Serbia, say NO to CRUEL amendments to the animal welfare act!
#ProtectSerbianAnimals #TheWorldIsWatching
Dodajte uz to svoje ime i zemlju iz koje se priključujete kampanji. Sliku mozete poslati na info@forgotten-paws.com.
Odvojite samo nekoliko minuta i ne budite skeptični jer su oni već jednom dokazali da MOGU. Tada se kampanji za spas Sašinih pasa priključilo preko 200 hiljada ljudi, a sada ih ima svega 5.000! To su naše životinje i mi im moramo pomoći!

PETICIJU POTPIŠI NA OVOM LINKU!
FOTOGRAFIJU POŠALJI NA E-MAIL: info@forgotten-paws.com

Pogledajte neke od pristiglih fotografija podrške!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0