Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Ovu lepoticu sa ulice je prihvatila jedna baka (90), treba joj...

BEOGRAD: Ovu lepoticu sa ulice je prihvatila jedna baka (90), treba joj pomoć u šetanju!

0
PODELI
prihvatila petface

Lepoticu sa fotografije pronašle su Ana i njena drugarica u popularnom „Airport City“-ju. Pružile su joj prvi pomoć, odveli kod veterinara,.. Obzirom da obe devojke imaju već ljubimce sa kojima žive, uspele su da preslatkoj kuci pronađu smeštaj!

– Uspeli smo privremeno da udomimo ovu prelepoticu u bloku 45, na Novom Beogradu. Divna je, umiljata i mirna, kaže za naš portal Ana.

prihvatila petface

Preslatku kucu prihvatila je jedna baka, koja ima 90 godina! Zbog svojih godina, nažalost, neće moći da je šeta redovno. Zato Ana, prevashodno moli nekoga ko bi baki i kuci izašao u susret i šetao je na dnevnom nivou!

INTERNET GORI: Zašto Dragan, koji je udomio Mrvicu, neće da kaže ŠTA JE SA NJOM?

prihvatila petface

– Kuca će biti kod bake u stanu. Sada nam treba neko ko će moći redovno da je izvodi. Takođe, bilo bi super ako bi je neko udomio na duži rok, to bi bilo zaista sjajno, kaže Ana.

Dobrodošli u Smederevo, grad u kome ćete platiti kaznu ako nahranite ŽIVOTINJU NA ULICI!

Na fotografijama koje nam je Ana poslala uz priču, vidimo jednu čistu, okupanu i negovanu damu, koja ove hladne dane provodi u stanu divne bake koja ju je prihvatila!

prihvatila petface

Zato, ukoliko živite u pomenutom novobeogradskom bloku ili želite da i iz drugog dela Beograda dođete i pomognete baki, javite se Ani u INBOX.

Hvala vam!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime