Naslovna VESTI PSI Ne Roki, ovog puta čamac sa tvojim prijateljem Šabanom neće doći…

Ne Roki, ovog puta čamac sa tvojim prijateljem Šabanom neće doći…

1
prijateljem sabanom petface
Foto: Facebook

Svoje slobodno vreme provodio je na reci u Krčedinu, selu kod Fruške gore, gde je pecao i odmarao se, a društvo mu je pravio mali pas zvani Roki. Zajdeno su se odmarali i uživali u miru i tišini. Roki je sada, zajedno sa porodicom i mnoštvom ljubitelja muzike Šabana Šaulića ostao u bolu za drugarom.

Oni su zaista bili drugari, jedan veliki pevač, „kralj narodne muzike“ i jedna seoska kuca, razigrani mali pas mešanac.

PROČITAJTE I:

IVANA iz Beograda odvela psa na šišanje, a tamo ga davili i umalo ubili!

Zajedno su Šaban i Roki provodili dane, odlazili u čamac, delili ribu. Roki sada ne zna šta se desilo, ali oseća prazninu. Nije mu jasno zašto ga ljudi posećuju i zašto mu dolaze, a njegovog prijatelja još uvek nema.

Međutim, čamac sa Šabanom ovog puta, nažalost neće doći, ali Roki i dalje odlazi na reku i čeka. Zatrči se tako Roki ka reci, gleda u daljinu, ali nikoga nema.

prijateljem sabanom petface

Mnogo smo čitali o ljubimcima i krznatim prijateljima poznatih ličnosti, ali ovo je zaista jedna jako potresna priča. Kralja više nema, a Roki je sada ostao sam, čekajući svog prijatelja da se pojavi. Da odu još jednom na sred reke, kako bi pecali ribu, da dobije malo od svakog ulova, da se poigraju i pomaze.

Izvor vesti: Petmagazine.rs

Foto: Petmagazine / Z. Sinko

1 KOMENTAR

  1. JAKO SAMSE POTRESLA MOJE DVE KUCE NEMOGU BEZMENE BEZ SABANA JE JAKO PUNO VEOMA TESKO MENI I MOJOJ PORODICI POZDRAV IZ MINHENA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.