Naslovna VESTI PSI Ovu baku su komšije prijavile POLICJI, jer njeni psi previše laju!

Ovu baku su komšije prijavile POLICJI, jer njeni psi previše laju!

0
PODELI
prijavile petface

Svađe komšija i vlasnika kućnih ljubimaca, izgleda nisu rezervisane smao za našu državu! Naime, ova bizarna priča nas vodi do Feniksa, i doma u kome jedna baka, stara 90 godina, živi sa dva psa – Flafijem i Butsom!

Terijere je dobila kao poklon od sina, a iako ima 90 godina, ova baka je vrlo pokretna, vitaln,a zdrava i ooodlična vlansica svojih ljubimaca. Kako kaže – oni su ravoprani članovi porodice!

KRALJEVO: Komšije prijavile Aleksandrinog psa DA LAJE, a on nije u stanu POLA GODINE!

Međutim, to ne misle i njene komšije, koje su je prijavile POLICJI, jer – kako kažu – njeni psi previše laju!

prijavile petface

Tužna priča je počela pre šest meseci kada je njen kompija, Džeri Angerman, počeo da prigovara zbog laveža pasa tokom noći, ali i po danu. Počeo je čak i da zapisuje vreme svaki put kad je čuo lajanje i na kraju taj “dnevnik lajanja” predao policiji.

Komšije su je osudile da njen pas pravi nered u liftu, a ona im OVAKO UZVRATILA!

– Baka Doli tvrdi da njeni psi ne prave buku i da ih je komšija očito zamenio sa nekim drugim psima koji žive u komšiluku, kažu policajci.

prijavile petface

Nažalost, bakica bi mogla ostati bez svojih pasa ili prema Zakonu čak završiti u zatvoru. Takođe, može dobiti i novčanu kaznu od 2.500 dolara! U svojoj kući živi već 37 godina i nikad nije imala nikakvih problema, ali u zadnje vreme je nekoliko puta u javnosti plakala jer se boji da će joj oduzeti njene najbolje prijatelje!

U ovom delu SAD-a, inače, važi pravilo da osoba može prijaviti komšiju zbog prečestog i preglasnog laveža i tako mu stvoriti velike probleme.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.