BEOČIN: Privatna firma hvatala napuštene pse – osvanuo snimak!

Privatna firma AZA deluje na teritoriji Beočina, bar ako je suditi po snimku koji je  osvanuo na društvenim mrežama! Naime, na straniciLjubitelji zivotinja Beocinpojavio se snimak na kome se vidi kako AZA privatna firma, 18. avgusta, hvata psa kog je jedna od zaposlenih iz Opštine Beočin držala i hranila kod sebe u dvorištu mesecima unazad.

Snimak nehumanog hvatanja pasa iz Jagodne osvanuo na Internetu!

Ulica 16. Oktobar. Petak, 18. avgust, AZA privatna firma na delu u Beočinu! Ovo je inače pas, kog je jedna od zaposlenih iz Opštine Beočin držala i hranila kod sebe u dvorištu, mesecima unazad, da bi tog psa i još dva predala direktno u ruke ovim šinterima. Firma Aza NEMA prihvatilište! Ton sa snimka smo isključili, jer sama slika je dovoljno potresna i jeziva! Gde je završio taj pas, kao i ostalih sedam, pitaju se ljubitelji životinja!

Privatna firma petface

Oni navode i da je 20. juna, ugovor za usluge hvatanja pasa sa teritorije opštine Beočin dodeljen je Aveniji MB BEOGRAD. Sada, pitaju se, niko osim njih ne bi smeo obavljati pomenute usluge na pomenutoj teritoriji.

KRUŠEVAC: Osvanuo snimak nasilnog hvatanja napuštenih pasa!

– Da li će neko u ovoj državi reagovati na konstantno kršenje zakona na teritoriji Opštine Beočin, dodali su oni u opisu snimka.

Pitamo se,…