Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Slepi pas progledao zahvaljujući ljubavi spasiteljke

Slepi pas progledao zahvaljujući ljubavi spasiteljke

0
progledao petface

Život napuštenih pasa je u najmanju ruku težak. Ove životinje provode većinu svojih dana tražeći hranu i čistu vodu, a povrh svega moraju da izbegavaju kola i druge opasnosti koje im prete. To je težak i strašan život. Sada zamislite kako je raditi sve to bez vida.

progledao petfaceNažalost, to je život psa Houp, koju je porodica sa kojom je živela odlučila da napusti zajedno sa njihovim drugim psom, Robijem. To jest, sve dok se nije pojavila Desislava Stojanova, posvećeni spasilac životinja iz Bugarske.

Pročitajte još: Ovo je pravo prijateljstvo: Zen pomaže svom slepom drugaru Hošiju!

Kada je Desislava saznala da Houpin vlasnik planira da napusti pse u susednom selu, odmah je ponudila da preuzme pse kod sebe. Mnogo godina je radila spasavajući bugarske životinje i iako se bori da pokrije sve troškove vezane za životinje o kojima brine, nikada ne govori ne.

U trenutku kada se našla kod vlasnika pasa, naišla je na dva psa vezana bez vode i hrane, koji su spavali na svom izmetu. Kada je pustila Robija sa lanca, trčao je i skakao od ubzbuđenja. Za razliku od Robija, Houp je samo ležala. Desislava je bila zbunjena zašto Houp nije jednako reagovala kao Robi, sve dok nije uvidela da je slepa.

Bez razmišljanja, Desislava ih je odvela kod veterinara na detaljan pregled. Osim nekoliko problema, oboje su bili zdravi, ali Desislava je bila pretužna zbog Houpinog slepila. Često je udarala u drveće i druge objekte, a zatim i padala sva zubnjena. Pak, Desislava je saznala za operaciju koja bi mogla da popravi Houpin vid i uradila je sve kako bi skupila dovoljno novca da bi se to i desilo.

Nakon nedelja prikupljanja novca, Houp je podvrgnuta operaciji za vraćanje vida. Zahvaljujući velikodušnim i divnim ljudima iz celog sveta, prikupljeno je više od 1.000 dolara i nakon celog života bez vida, Houp je konačno progledala. Sve što se sada može videti u njenim očima jeste radost.

Pročitajte još: Oslepeo je od udarca automobila, a nakon toga vlasnica ga je napustila. Ubrzo, ovaj pit bul je našao novu porodicu!

Pre bi Houp puzala po tlu jer nije bila dovoljno samopouzdana da bi hodala, a sada trči srećna i puna radosti. Ova operacija je u potpunosti promenila Houpin svet i Desislava se nada da će njen život biti još bolji kada nađe stalan dom.

progledao petfacePreparat Vita Keimoel brenda Fortan sadrži sastojke iz semena različitih biljaka, delove vitamina E i F, koji u kombinaciji sa vitaminom A štite kožu od infekcija. Pored ovoga, ovaj preparat ima pozitivan efekat na vid, kožu, krzno i celo telo. Dnevna doza zadovoljava potrebe za vitaminima A, D i E, a može biti i dodatak bilo kojoj hrani.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.