Naslovna VESTI PSI PROSTO NEVEROVATNO: Pogledajte kako, nakon dva meseca izgleda pas za kojeg su...

PROSTO NEVEROVATNO: Pogledajte kako, nakon dva meseca izgleda pas za kojeg su PROGNOZE BILE FATALNE!

0
prognoze bile fatalne petface

Početkom novembra, jedan par je primetnio nepoznatog psa koji se šetao ulicama u njihovom komšiluku u Teksasu. Slab, neuhranjen pas sa kožom zaraženom parazitima i šugom vapio je za pomoć. Par koji je pokušao da ga dozove i zbrine nije uspeo u toj nameri jer je on odbio da ga povedu sa sobom. Ana, kako je kasnije imenovan pas, konačno je prihvatila pomoć nedelju dana kasnije i odmah je odvedena veterinaru. S obzirom na Anino zdravlje, niko joj nije davao velike šanse da će preživeti.

-Ova nesrećna devojka bila je u zaista lošem stanju kada smo došli po nju, koža joj je bila zaražena i klonula je duhom, rekli su iz Rescue Dogs Rock NIC.

PROČITAJTE I:

LJUDI SE KAŽNJAVAJU ZBOG HUMANOSTI: Žena će morati u zatvor zbog hranjenja pasa sa ulice?!

Ona je bila u potpunosti zaražena šugom. Nisu mogli čak ni otkriti koje je rase u pitanju, niti bilo šta drugo, osim što to da je bila veoma zanemarivana u životu.

Mada uprkos svemu loše što joj se dogodilo i svim prognozama, Anina snažna volja da se oporavi urodila je plodom i pomogla naporima svih oko nje da se izvuče. Niko nije mogao verovati da je ovaj pas uspeo da se oporavi od svih nevolja koje je imao.

prognoze bile fatalne petface

-Posle nekoliko nedelja medicinske nege, ali i nege njenih hranitelja, Ana se oseća mnogo bolje i izgleda neverovatno. Njeno krzno se vratilo u punoj snazi i ona se pretvorila u srećnu i razigranu devojku, navodi se na stranici za usvajanje Ane.

Ana se oslobodila i sada može da raste u prelepog psa. Kada joj se krzno konačno vratilo u punom sjaju, hranitelji su shvatili da je ona mešanac labradora. Predstavnici spasilačke organizacije kažu da žele da je udome, jer ovakva lepota ne sme da čeka.

prognoze bile fatalne petface

Svi se nadaju da će ova duša posle svih svojih patnji pronaći porodicu kakvu zaslužuje.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.