DEDA MRAZ U NOVOM SADU: Ljubimci, dođite na novogodišnju proslavu!

Nova godina nikada nije bila bliža. Pitate se kako? Samo zahvaljujući DEDA MRAZU koji je odlučio da porani i OBRADUJE SVE KUĆNE LJUBIMCE NOVOG SADA pozivom na veliku novogodišnju proslavu u BIG SHOPPING CENTRU, u nedelju 20. novembra od 15 časova.

Tako je, dobro ste pročitali! DEDA MRAZ POZIVA SVEkuce, mace, zeke, morske prasiće, kornjače, papagaje, da, i vas zmije, bradate agame, gekone, baš sve ljubimce! Svi ljubimci će imati priliku da se fotografišu sa Deda Mrazom, da dobiju paketić, ali i da učestvuju u takmičenju za jednog od 12 DEDA MRAZOVIH POMOĆNIKA!

proslavu petfaceVeoma smo radosni što možemo da vas obavestimo da ĆETE I VI BITI U PRILICI DA OBRADUJETE NEKOGA! Napuštenih maca i kuca bez vlasnika i toplog doma nažalost je previše. Kako bi bar u ovo doba godine osetili da neko zaista brine o njima, potrebna nam je VAŠA MALA POMOĆ! Ukoliko vaš ljubimac ima stare igračke, loptice, prerasle ogrlice i povoce, krevetiće ili prostirke koje više ne koristi, tu su MACE i KUCE KOJE ĆE VRLO RADO TAJ POKLONČIĆ PRIMITI! Budimo humani, jer Nova godina je pravi trenutak za to – PRIKUPIMO ŠTO VIŠE POKLONA DA UVESELIMO MALIŠANE BEZ DOMA!

Pročitajte još: SAVRŠEN PROVOD ZA SVE LJUBIMCE: Deda Mraz i ove godine deli paketiće u Delta City-ju

Za ovu divnu proslavu za sve vlasničke pse, kao i one koji to tek treba da postanu, pripremili smo još sadržaja koji će posebno biti interesantni deci i njihovim roditeljima. U druženju će, između ostalih, učestvovati i projekat „Plavi pas“, koji za cilj ima učenje dece pravilnom ophođenju prema psima, i fondacija za pomoć najmlađima „Podrži život“.

proslavu petfaceUkoliko to do sada niste učinili, obavezno se prijavite, a evo i kako:

U NASTAVKU OVOG TEKSTA, U DELU ZA KOMENTARE,
UPIŠITE NAM SVOJE:

IME I PREZIME
BROJ, VRSTU I IME LJUBIMACA koje dovodite

Novosađani, ne časite časa sa prijavom za proslavu! Deda Mraz čeka da obraduje vaše ljubimce, ali i da svi zajedno sa njim obradujete napuštene kučiće i mačiće! Očekujemo vas! 🙂

Podelite...Share on Facebook438Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0