Naslovna VESTI PSI 89-godišnja baka isplela je čak 450 PRSLUČIĆA ZA NAPUŠTENE PSE!

89-godišnja baka isplela je čak 450 PRSLUČIĆA ZA NAPUŠTENE PSE!

0
prslucica za napustene pse petface

Za ljude koji vole životinje i koji su im posvećeni čitavog svog života, ništa ne predstavlja prepreku kako bi ih usrećili. Lečiti ih, šetati, brinuti se o njima, igrati se sa njima, ništa to nije teško. Da je tako, pokazuje i primer 89-godišnje bake Maisie Grin iz Velike Britanije koja je isplela čak 450 ćebića i prslučića za napuštene pse koje je donirala organizaciji Dogs Trust.

Grin je rekla da ona plete gledajući televiziju. Ona kaže da joj za jedan prsluk treba dan da ga isplete, dok joj ćebe oduzme tri dana vremena.

PROČITAJTE I:

Otkrivamo još 6 načina na koje vam vaš pas kaže “VOLIM TE”!

Ovi neverovatni odevni predmeti koje je baka isplela, svakako zadivljuju ljude širom sveta i prosto su neverovatni ali i korisni. Služe psima, napuštenim koji nemaju dom da ih obuku i tako se utople. Njima je zima i oni su slabi zbog nedostatka hrane i konstantnog boravka na zimi i hladnoći.

Organizacija Dog Trust ima sediše u Ujedinjenom Kraljevstvu i jedna je od najvećih organizacija koja se bavi zaštitom pasa. Ljudi dolaze da volontiraju u ovoj organizaciji kako bi ostvarili bliži kontakt sa psima i kako bi im pomogli u teškim trenucima u životu.

prslucica za napustene pse petface

Baka Grin je presrećna što je u mogućnosti, iako veoma stara, da pomogne ovoj organizaciji da utopli pse koji joj pristignu. Sada imaju neverovatan broj od 450 odevnih predmeta ručno heklanih i unikatnih samo za njihove ljubimce.

Ova baka je superheroj malim kucama, svaka čast!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.