VREMEPLOV: Na društvenim mrežama vlasnici objavljuju svoje prve i poslednje fotografije sa ljubimcima

prve i poslednje fotografije sa ljubimcima: Uspomene mogu biti varljiva kategorija, osim ukoliko ih vešto ne zapisujemo i fotografišemo. Neretko se dešava i da mnoge situacije prepustimo zaboravu. A onda je dovoljan samo jedan momenat da ih ponovo oživimo, pogledom na niotkuda iskrslu fotografiju ili video.

Pročitajte još:
PREDSTAVLJAMO VAM: Dirljive fotografije kućnih ljubimaca na putu ka novom domu!

Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca najradije fotografišu svoje mališane u raznim zgodama i pozama. Mi to naravno dobro razumemo, jer vrlo su duboke i posebne veze između vlasnika i njihovih četvoronožnih prijatelja.

prve i poslednje fotografije sa ljubimcima petface

Korisnici društvene mreže Reddit, odlučili su da na toj mreži podele svoja najintimnija iskustva – prve i poslednje fotografije sa ljubimcima. Možemo samo da naslutimo da se između tih fotografija nanizalo se mnogo uspomena, zajedničkih momenata, šetnji, igranja, grljenja. Svim tim momentima zajednički je jedan imenitelj –  nemerljiva i obostrana ljubav između vlasnika i njihovih mališana. A prve i poslednje fotografije sa ljubimcima pokazuju svojevrsno putovanje i svedočenje o tome  kako zub vremena deluje na sve.

Pročitajte još:
PRAVA MAGIJA: fotografije pasa uslikanih u pravom trenutku

Mi smo se istinski reznežili.

Imate li vi ovakve fotografije?

Galerija fotografija ( kliknite na sliku radi uvećanja):

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0