Naslovna VESTI PSI Kandidat za gradonačelnika Beograda: „Ako pobedimo, usmrtiću sve pse lutalice na području...

Kandidat za gradonačelnika Beograda: „Ako pobedimo, usmrtiću sve pse lutalice na području Grada Beograda“!

0
psi lutalice petface

Izbori u Beogradu, koji se održavaju 4. marta, su glavna tema u medijima ovih dana. Osim partija i pokreta, koji su godinama aktivni na srpskoj političkoj sceni, građani prestonice moći će da glasaju i za kandidate koji još uvek nisu poznati široj javnosti. Ukupno proglašene 24 liste, donele su neke novine, a mnogi od njih izazvali su podsmeh pa čak i ljutnju kod građana.

DA LI SU OVO PREDIZBORNA OBEĆANJA? Gradonačelnik PONOVO obećao GROBLJE ZA LJUBIMCE!

Tako među kandidatima imamo i bitkoin majnerku, buržujku, čarobnicu, derviša, punpadžiju, vodiča kroz noćni život Valjeva, ali i momka koji se hvali željom da ubija pse lutalice. Svi oni, tačnije sva ova zanimanja redom su pobrojana na listi kandidata za odbornike političke stranke Nijedan od ponudjenih odgovora (NOPO).

NOPO je stranka nacionalne manjine, a predvodi ih Aleksa Vujović, inače Novosađanin, rodom iz Kraljeva, a po zanimanju je “Izbeglica”. Kako je rekao, u Beograd se preselio, jer “Beograđani nemaju pojma”.

Ono po čemu se ovaj 25-godišnji mladić izdvojio je rečenica koja je razljutila sve ljubitelje životinja. Naime, on je „obećao da će usmrtiti sve pse lutalice na području Grada Beograda“.

SINIŠA MALI: „Beograd dobija groblje za kućne ljubimce u 2016. godini“!

Prema onome što smo pronašli o mladom Vujoviću, zaključujemo da sarkastično pokušava d aprivuče pažnju javnosti, što mu i uspeva, jer kako kažu naši čitaoci – na Tviteru se već uzburkala javnost zbog njegovih „političknih ciljeva“.

– Sada sam čuo da ti predlažeš tj hoćeš da ubijaš pse lutalice? Da li je to istina? bilo je pitanje jednog korisnika društvenih mreža, na šta je Aleksa odgovorio sa „Zašto bi ih ja ubijao?“

Mnogi su Aleksinu izjavu, koja je očigledno sarkastična, upotrebili kako bi citiramo „pokrenuli peticiju da se zakon promeni, i da se sve lutalice bez čipa uhvate i uspavaju – problem rešen i svi mirni”.

Sigurni smo da iza „novog Belog“ stoji samo želja da još jednom obesmisli našu aktuelnu političku scenu i skrene pažnju na sebe, ali sa druge strane sigurni smo i da će njegov „politički cilj“ mnogi podržati, nažalost,…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.