PSEĆI RAJ U NOVOM SADU: Otvoren klub namenjen ISKLJUČIVO psima!

Ako bismo vam rekli da postoji mesto koje je namenjeno isključivo psima – malim, velikim, starim, mladim, crnim, belim – mesto u kome se čuje samo lavež, kojim odjekuje igra, u kome se jede najukusnija hrana – pomisli biste da je reč o nekom “psećem raju” van granica naše države. Međutim ,NE – pre samo nekoliko meseci upravo ovakvo mesto otvorilo je svoja vrata za sve Novosađane!
“Želeli smo da napravimo jedan pravi pseći raj. Pokušali smo da svet vidimo njihovim očima i uložili smo puuuuno ljubavi. Tako je nastao “DogPoint“ klub za pse, u razgovoru za Petface priča Tijana Stanojev jedna od osnivača ovog fenomenalnog mesta!
Ukoliko došetate do Karađorđeve 24, ono što ćete zateći ostaviće vas bez reči. Prvo mesto ovakvog tipa, “DogPoint” će vam ponuditi i više nego što očekujete za svoj lajavog prijatelja!
“Ono što ovo mesto izdvaja od ostalih je to što je sve podređeno psima. I to od prvog dana njihovog života. “DogPoint” ima prvu specijalizovanu veterinarsku ambulantu sa savetovalištem samo za štence, koja je odvojena od ambulante za odrasle pse”, objašnjava nam Tijana.
dog point klub za pse petface
Tijana, koja je inače i doktor veterine, daće vam sve neophodne informacije i korak po korak proćiće sa vama sve korake kad je uzimanje psa u pitanju. Ono što ovu ambulantu razlikuje od ambulante za odrasle pse je, kako kaže, činjenica da je više pažnje posvećeno upravo bolestima štenaca i ostavljeno je dovoljno prostora da se svaki novi vlasnik edukuje o načinima brige za svog novog ljubimca.
“Naš moto je „od šteneta do zdravog psa“, pa je akcenat u našem radu stavljen upravo na zdravlje i brigu o štenetu. Takođe, omogućavamo svakome da pre uzimanja psa svrati do nas i da zajedno porazgovaramo o željama, mogućnostima i potrebama njega kao budućeg vlasnika”, dodala je Tijana.
Ono što će vas između ostalog i sačekati u ovom zabavnom i edukativnom kutku je stručno osoblje sa godinama iskustva kada su kućni ljubimci u pitanju. Međutim, “DogPoint” nije samo namenjen štencima i edukaciji vlasnika, jer ima i puno zabavnih sadržaja u kojima već uveliko uživaju i odrasli psi. Ovde ćete pronaći I hotel za pse. Glavna karakteristika ovog hotela je što psi imaju slobodu kretanja, koja liči na njihov dom, a opet svaki pas ima svoj kutak u kome može nesmetano da boravi. Jedan dan hotelskog smeštaja podrazumeva 24h nadzora, zabavu uz korišćenje igraonice, higijenu i svakodnevni veterinarski pregled, a dogovor oko načina boravka i svakodnevne brige je individualan zbog različitih potreba i navika ljubimaca.
dog point klub za pse petface
“U okviru hotela za pse je i igraonica za pse, sa zatvorenim delom i veštačkom travom gde psi mogu i po lošem vremenu da provode svoje vreme na zanimljiv način. Psa ovde možete ostaviti na sat, dva, u toku radnog vremena ili na duže – u slučaju putovanja. Kako je higijena psa neophodna tu smo da u našem salonu za negu i šišanje pasa pružimo kompletnu uslugu vrhunskim tretmanima i proizvodima, a naravno izabrali smo i hranu koju smatramo najboljim veterinarskim preporukama”, objasnila nam je Tijana.
Kako su ove sjajne devojke mislile baš na sve, pobrinule su se da angažuju i fotografa koji će zabeležiti sve ove kretivne i zabavne momente sa psima!
“Suština svega je da vlasnici i ljubitelji pasa mogu uvek da svrate kod nas, na druženje, informacije, budu članovi, podele sa nama svoje priče o psima i da mogu da nam se obrate za sve što ih muči u vezi sa psima! Bukvalno od momenta kada požele štene, do izložbe, hrane, nege, šetnje, lokala u koje mogu voditi pse… Mi smo kao neki priručnik za život sa psom”, kroz šalu kaže Tijana za kraj našeg razgovora!
Ako vas put nanese u Novi Sad, znate gde treba da svratite! A ukoliko već živite u Novom Sadu a niste imali prilike da posetite “DogPoint” – nemojte tugovati. Oni će biti sa nama 28. Marta, u šoping centru BIG, u okviru našeg ROYAL PET-a! Kakva su izenađenja sve pripremili za vas, saznaćete samo ako dođete da se družite sa nama!

PRIJAVITE SVOJE LJUBIMCE I VIDIMO SE 28. MARTAAAAA! PRIJAVA NA LINKU >> ROYAL PET NOVI SAD <<