Pseći trojac iz Novog Sada u trci za kraljevskim ljubimcem Srbije!

Za Polija, Romea i Vanilu više nema zime. Od pre nekoliko dana oni se ponosno diče svojom titulom kraljevskog finaliste Novog Sada, a samim tim i privilegijom da svoj grad predstavljaju u velim finalu. Tamo nisu sami. Naprotiv, ukrstili su polja sa još 39 ljubimaca iz drugih gradova u Srbiji, svih onih koji su mesecima unazad briljirali u ovoj trci i dobili težak zadatak da boje svog grada brane u finalu.
Konkurencija je velika ali i zdrava, jer ljubimci podržavaju jedni druge i glasaju međusobno. Pobeda je bitna ali ne i prioritet, jer se naši ljubimci u finalu sjajno druže, zabavljaju, a kako smo saznali izgleda da su pale i prve simpatije.
Potražite ove kraljevske lepotane na linku ROYAL PET FINALE i glasajte za one ljubimce koji po vašem mišljenju treba da stanu na KRALJEVSKI PRESTO! Nemojte da vas iznenade ljubimci različitih vrsta – kameleon, koza ili agama – jer je upravo po ovome naš ROYAL PET jedinstveni događaj. On je okupio predstavnike svih životinjskih vrsta, a oni sada rame uz rame stoje sa psima i macama. Ko zna, možda novi KRALJEVSKI LJUBIMAC bude baš niška koza 😀

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0