Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET OGLEDALO DUŠE: psi govore očima

OGLEDALO DUŠE: psi govore očima

1
PODELI
psi govore pogledom petface

psi govore očima: Koliko puta smo čuli rečenicu da su oči ogledalo duše?! I to jeste neporeciva činjenica, pogotovo kada su u pitanju naši najverniji prijatelji – PSI. Svako ko se bar jedom zagledao duboko u oči bilo kog lajavog prijatelja, može da potvrdi koliko najtananijih osećanja iz njih isijava. Zato ne preterujemo kada kažemo da psi govore očima.

psi govore pogledom petfacepsi govore pogledom petface

Za vas smo izdvojili galeriju najdivnijih pogleda, koji kao da čuvaju sve tajne ovog sveta. Takođe, psi svojim pogledom, mogu otopiti najtvrđa srca, i razvedriti i najtmurniji dan.

psi govore pogledom petface

Zbog dragocenosti psećeg pogleda, mi kao ponosni vlasnici, svakodnevno moramo voditi računa, o celokupnoj higijeni naših ljubimaca, kao i o higijeni očiju. Za pse je normalna pojava, da se oko njihovih očiju, pogotovo ujutru, formiraju krmelji, ali i iscedak iz očiju, koje je neophodno redovno uklanjati.

Nega očiju pasa

Takođe, psi imaju bogat dlačni prekrivač oko očiju, koji je pogodno tlo za razvoj različitih patogenih mikroorganizama, te vam savetujemo da se sa pojačanom pažnjom odnosite prema ovoj temi. Naša preporuka za održavanje higijene oka je Biogance Cleen Eye, koji je svojim sastavom prilagođen osteljivoj sluznici oka. Ovaj preparat možete koristiti tako što ćete ga naneti na vatu i pažljivim pokretima očistiti sve ove nečistoće, kao i predeo oko očiju.

psi govore pogledom Biogance Clear Eye petface

Potrudite se da svom ljubimcu omogućite najbolju negu, a on će vam se odužiti ljubavlju i vernošću za ceo život. A kako ćete to znati?! Ne zaboravite – psi govore očima!

Galerija ( kliknite na sliku radi uvećanja)

 

 

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime