Naslovna VESTI PSI FENOMENALNO: Spašeni psi lutalice rade kao sakupljači loptica na teniskom turniru!

FENOMENALNO: Spašeni psi lutalice rade kao sakupljači loptica na teniskom turniru!

2
PODELI
psi lutalice petface

Da su psi lutalice prepametni, mi smo odavno znali. Ali, izgeda da su njihovu inteligenciju sada otkrili i organizatori teniskog turnira u Sao Paulu, u Brazilu, koji su ih „angažovali“ kao sakupljače loptica!

Naime, pas sa fotografije je jedan od četiri obučena psa koji se bave sakupljanjem loptic,a koje su nakon teniskih udaraca završile u autu.

Pročitajte još:
BRAVO: Fudbaleri na utakmicu izašli sa psima kako bi podstakli udomljavanje! (VIDEO)

Neobična inicijativa osmišljena je i pokrenuta kako bi promovisali udomljavanje napuštenih uličnih životinja.

psi lutalice petface

Spašeni psi lutalice, njih četiri, poslušno su čekali pored teniskog terena, za vreme egzibicionog teniskog meča 25. februara u ovom brazilskom gradu. Čim bi loptica pogodila mrežu psi – Frida, Costela, Mel i Izabel – skočili bi u akciju. Oni su dobili više pažnje publike od smaih igrača – Roberta Carballes Baena iz Španije i Gastao Elias iz Portugala.

Spašeni psi su medecima unazad obučavani za ovu ulogu. Neretko su sami igrači namerno grešili, kako bi publika sa oduševljenjem mogla da pozdravi „rad“ ovih sjajnih pasa!

Pročitajte još:
Kendal i Điđi, poznate svetske manekenke, vikend provele u udomljavanju životinja!

Frida, Costela, Mel i Izabel su imali mnogo važniju ulogu od sakupljanja teniskih loptica i oduševljavanja publike: oni su bili tu da podignu svest o udomljavanju pasa u Brazilu!

-Ideja je da pokažemo ljudima da pravilno negovana i socijalizovana životinja može biti itekako srećna! Trenutno brinemo o preko 1.000 napuštenih životinja, rekao je Marli Scaramella, organizator inicijative.

SJAAAAAJNO, POGLEDAJTE I VIDEO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.