BRUTALNO: Đaci u Novom Sadu stavili psu PETARDU U UVO i zapalili je!

– U poljoprivrednoj školi, u Novom Sadu, neko je psu PETARDU U UVO i zapalio! Tresu mi se ruke, napisala je jedna ljubiteljka životinja na svom Facebook profilu. Zgrožena onim što je videla, ova devojka je situaciju podelila na svom profilu želeći da još jednom skrene pažnju na korišćenje petardi za vreme novogodišnjih praznika!

– Nažalost, imam odvratnu vest, tresu mi se ruke. U poljoprivrednoj školi, u Novom Sadu, neko je stavio psu PETARDU U UVO i zapalio. Većina dece je navijala, a ostala deca kojoj je ovo zasmetalo su se obratili PROFESORKI čiji je odgovor bio “ništa strašno”, napisala je ova ljubiteljka životinja, zgrožena ovom situacijom.

Pročitajte još:
PRIKLJUČI SE I TI: Pokrenuta akcija „Petarde? Ne, hvala“!

Kako je napisala ova devojka, iako su deca odmah prišla nesrećnom psu i pokušala da zaviju ranu, pas im je pobegao.

psu PETARDU U UVO petface

Kaže da slučaj nije prijavljen policiji, ali da će se potruditi da makar sazna ime profesorke koja je tako reagovala, iako je ovaj čin bio više nego brutalan.

Pročitajte još:
PODRŽITE, PODELITE: U nedelju protest protiv upotrebe petardi u Novom Sadu!

– Ako nađete, vidite to nesrećno kuče, kome je verovatno pola glave otkinuto, znaćete kako mu se to desilo, zaključuje ona.

Inače, procene su da oko 5.000 ljubimaca svake godine premine od srčanog udara, usred bacanja petardi samo za vreme novogodišnje euforije.

Izvor, Foto: srbijadanas.com