Naslovna VESTI PSI DA SE RAZNEŽIŠ: Bokser Rasti najbolji je prijatelj jednom ptiću!

DA SE RAZNEŽIŠ: Bokser Rasti najbolji je prijatelj jednom ptiću!

0
PODELI
ptić petface

ptić: Psi su druželjubiva bića i tu nema spora. Osim što su najbolji čovekovi prijatelji, oni svoju ljubav rado daju i ostalim životinjama, o čemu smo često i pisali. Ipak, do sada nismo imali prilike da naiđemo na ovako neobičan par – psa i ptića!

Pročitajte još: SJAJNO: Pas uči mladunče nosoroga da se igra sa plišanom igračkom!

Rasti je dvogodogodišnji bokser koji živi sa svojom vlasnicima Jurgitom i Leonom Bučerom u Velikoj Britaniji. Kada je kao štene došao u ovu porodicu, ukućani su se u njega nepovratno zaljubili. Oni za njega kažu da je bio veoma razigrano štene, a sa protekom vremena postajao je sve smireniji. Pored toga, rasti je po rečima njegovih ukućana pun ljubavi za sve – od ljudi preko životinja. Poslednji u nizu njegovih prijatelja krajnje je više nego neobičan i to po svim parametrima. U pitanju je glavom i kljunom – jedan ptić.

Rasti često dolazi kod mene u radionicu gde voli baš voli da provodi vreme. Zbog toga ga svi zovu mojim pomoćnikom. Tog dana je on bio napolju, kada sam ga začula kako uzbuđeno laje. Kada sam prišla bliže, videla sam da se na pola metra od njega nalazi bespomoćni ptić. Uzela sam u ruke i uvela sam ga u kuću, kako bi bio na sigurnom, priča vlasnica Jurgita.

Pročitajte još: NEOBIČAN DVOJAC: Udomljeno prase i pas najbolji su prijatelji!

ptić petfaceKada su ga uneli u kuću shvatili su da je mališan povređen. Odlučili su da on ostane sve dok mu ne bude bolje. Novi, privremeni ukućanin u domu Bučerovih nazvan je Birdi, a svi napori ovog para bili okrenuti ka njegovom ozdravljenju. Ono na šta oni nisu računali je da će se u brigu pridošlice uključiti i njihov bokser:

Rasti je toliko nežan dečak. Znala sam da on ni na koji način neće povrediti ptića. Ono što nisam mogli ni da pretpostavim je da će on biti toliko brižan i nežan prema njemu. Ne ispušta ga iz vida i toliko je pažljiv da ja nemam reči. Sa druge strane, ptić se nimalo ne boji svog džinovskog prijatelja. Rekla bih čak da ga veoma voli.

Pročitajte još: NEVEROVATNI SU: Pas teši svog prijatelja nakon operacije!

Inače, Bučerovi planiraju da kad Birdi stane na svoje noge da ga vrate u prirodu:

Tokom noći, on spava u malom, improvizovanom drvetu, a preko dana vežba letenje. Kada ga pustimo napolje, nadam se da će on ostati u blizini i da će nas posećivati, rekla je vlasnica Jurgita.

Dok se ovaj ptić ne vrati u prirodu, uživaće u svakom trenutku sa svojim najboljim prijateljem – bokserom Rastijem.

Psi nas iznova oduševljavaju količinom ljubavi koju su spremni da pruže.

Pogledajte i VIDEO ovog neobičnog para:

Rasti i Birdi! 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.