Naslovna VESTI Udruženi ljubitelji životinja napravili ptici rugalici cipele od kartona kako bi hodala!

Udruženi ljubitelji životinja napravili ptici rugalici cipele od kartona kako bi hodala!

0
PODELI
Ptici rugalici petface

Ptici rugalici, kojoj je bila neophodna pomoć ljudi, pomogli su baš oni – ljudi velikog srca, ljubitelji životinja, kojima je svaki život podjednako bitan! Naime, priča nas vodi do Kalifornije, do California Wildlife Centera (CWC), gde su volonteri ovog centra na vrlo kreativni način pomogli jednoj Ptici rugalici!

Prvo su je spasili, povređenu, na putu. Imala je problem sa iskrivljenim prstima, koji su joj otežavali hodanje i uzimanje predmeta. Kako bi rešili problem odnosno ispravili ih, kalifornijski ljubitelji životinja od kartona su joj napravili cipele!

MILION I PO LAJKOVA: Hrčak sa slomljenom rukom u gipsu srušio Internet!

Ptici rugalici petface

Previđanja su da će se nakon dve nedelje nošenja „pomagala“, noge ptičice vratiti u normalu, nakon čega će biti puštena u divljinu!

NIJE MONTAŽA: Pingvin La La, sa rancem na leđima, svakog dana ide u kupovinu!

– One će Ptici rugalici poravnati stopala i omogućiti mišićima i tetivama da se opuste, kako bi ona mogla ponovo da hoda, rekao je izvršni direktor CWC-a, Dženifer Brent.

Ova ptičica je samo jedna od mnogih životinja koje se spasu svake godine od strane  spašavanja napravljenih svake godine od strane California Wildlife Centera.

PRESLATKA JE! 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime