Naslovna VESTI PTIČJE GNEZDO: Da li biste pobegli u ovu kuću KOJA JE STVARNA?

PTIČJE GNEZDO: Da li biste pobegli u ovu kuću KOJA JE STVARNA?

0
PODELI
PTIČJE GNEZDO petface

PTIČJE GNEZDO – prva pomisao jeste gnezdo i zaista tako i izgleda. Ali, to je prava pravcata kuća, za nas, ljude. Kako prenosi „The Dodo“, ovaj koncept napravljen je upravo iz preveliek ljubavi čoveka prema životinjama, pogotovu pticama!

PRIČA U SLIKAMA: Našao je napuštenu bebu ptice. Ono što se potom desilo ostaviće vas bez reči!

-Ptice su uvek bile simbol slobode i predmet obožavanja svih kultura. Svako je bar jednom u životu poželeo da ima krila. Želja za begom i odmorom od modernog sveta nedavno je dobila novi oblik – PTIČJE GNEZDO, rekle su arhitekte koje stoje iza ove fenomenalne kuće!

PTIČJE GNEZDO petface

Fantastična kućica napravljena za ljude, smeštena je u divljini Kenije! Ideja je bila da se spoji turizam i očuvanje prirode i životinjskog carstva. Gnezdo je izgrađeno od drveta i grančica, a iz njega ljudi imaju nesmetan pogled na veličanstvene i ugrožene životinje, uključujući i slonove, zebre, lavove, leoparde, žirafe, ali nekoliko stotina vrsta lokalnih ptica.

PRESLATKICA: Ćelavi papagaj, Rea, osvojila srca ljubitelja životinja!

PTIČJE GNEZDO petface

Iako je cilj pobeći od modernog sveta, gnezdo ima sve potrebno za “normalan” život, a to uključuje i toplu vodu. No, ovaj užitak retko ko može priuštiti. Jedna noć u gnezdu košta 1.150 dolara.

PTIČJE GNEZDO petface

Da li biste pobegli ovde?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.