Naslovna VESTI (NE)obični putnici gradskog prevoza u Beogradu! (FOTO)

(NE)obični putnici gradskog prevoza u Beogradu! (FOTO)

1
PODELI

putnici gradskog prevoza: Iako je po odluci grada Beograda ljubimcima maltene zabranjen prevoz u gradskim autobusima, neki od njih su odlučili da prkose ovoj odredbi!

Na FEJSBUK STRANICI UŽIVO IZ BEOGRADSKIH TRAMVAJA I BUSEVA svakodnevno stižu fotografije neobičnih, zanimljivih, smešnih, zabavnih, originalnih putnika i rešenja kako najbolje izbeći gradsku gužvu!

putnici gradskog prevoza

Mi smo za vas izdvojili slike: (ne)obični putnici gradskog prevoza, koji kako mnogi komentariš, mnogo kulturnije sede i ponašaju se od mnogih “ljudskih” putnika. Uživajte u odabranoj foto galeriji i posetite fenomenalnu stranicu, jer je izvor svakodnevnog humora!

Pročitajte još:
Znate ko je Žuća kuca iz busa? UDOMLJEN JE! (FOTO)

Da podsetimo, prevoz pasa i mačaka u beogradskom javnom prevozu dozvoljen je u periodu od 9h do 13h i 18h do 24h i to pod posebnim uslovima – mačka ili pas se moraju nalaziti u posebnim transporterima sa katancem ili rajsfešlusom, odnosno da ljubimcu bude onemogućeno da dođe u kontakt sa ostalim putnicima. (?!?!) Osim pasa i mačaka, ljubimcima druge vrste nije dozvoljena vožnja našim gradskim prevozom.

Ipak… 😀

(KLIKNI NA SLIKU ZA UVEĆANJE)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.